AssetCare

AssetCare is een specialist in het bedienen van hedgefondsen, cryptofondsen, verzekeringsmaatschappijen, family offices en pensioenfondsen. 

Website: www.assetcare.nl 

Sector: Financieel 

Vereiste taal: Nederlands, Engels 

 

Over AssetCare 

AssetCare is sinds 2006 een bekende naam in de wereld van beleggingsfondsen en institutionele beleggers en groeit snel in het aantal bediende klanten. Onze diensten omvatten het faciliteren van professionele beleggers in het opstartproces van hun eigen fonds, in allerlei soorten beleggingscategorieën zoals beursgenoteerde producten, vastgoed, privéschuld en cryptocurrency. Daarnaast bieden we adviesdiensten aan grote institutionele partijen zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Bij AssetCare leer je alle ins en outs van de financiële sector, omdat onze klantenbasis varieert van fondsen met beheerd vermogen vanaf 1 miljoen euro tot enkele miljarden euro's (pensioenfondsen). AssetCare ontwikkelt voortdurend in-house softwareoplossingen (AssetCare Portal) en creëert slimmere manieren om de gegevens van fondstransacties te verwerken. AssetCare streeft ernaar de markt voor fondsboekhouding en -administratie te hervormen. Met een relatief klein team en een dynamische werkomgeving krijg je veel verantwoordelijkheid. Ten slotte organiseert onze organisatie veel bedrijfsuitjes en ons kantoor is gevestigd aan de Zuidas in Amsterdam.

Geïnteresseerd om lid te worden van het team van AssetCare? Bekijk alsjeblieft de volgende link voor onze openstaande vacatures.

nov 30, 2023
Fulltime
AssetCare Zuidas, Amsterdam, Nederland
AssetCare is op zoek naar een deskundige Full Stack Software Developer om in-house software verder te ontwikkelen. Je bouwt het interne datacenter uit en optimaliseert output en rapportage-interfaces voor klanten en ons eigen inzicht. Solliciteer nu en draag bij aan het succes van AssetCare.   Over de organisatie AssetCare is sinds 2006 een bekende naam in de wereld van beleggingsfondsen en groeit snel in het aantal klanten. Onze ambitie is om de drempel voor collectief beheer te verlagen. Dit begint bij het volledig faciliteren van professionele beleggers bij het opstartproces van hun eigen fonds in allerlei beleggingscategorieën zoals beursgenoteerde producten, vastgoed, private debt en cryptovaluta. Is het fonds operationeel? Dan stellen wij de belegger in staat om zich te kunnen focussen op het beheer door alle administratieve activiteiten te verzorgen ten aanzien van de investeerders, de fondsmutaties en de benodigde rapportages. Onze modulaire...
Asset Management Data Science
nov 27, 2023
Fulltime
AssetCare Zuidas, Amsterdam, Nederland
AssetCare is op zoek naar een ervaren Data Engineer voor het uitbouwen van ons interne data platform. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten van geautomatiseerde datastromen die nodig zijn voor het verwerken van handelstransacties en overige mutaties van onze (crypto) beleggingsfondsenfondsen. Je werkt met traditionele databronnen zoals brokers en banken en met opkomende technologie zoals blockchains. Daarnaast hou je je bezig met het optimaliseren van output en het bouwen van interfaces voor allerlei rapportagedoeleinden om zowel ons eigen inzicht als dat van klanten te vergroten.   Over de organisatie AssetCare is sinds 2006 een bekende naam in de wereld van beleggingsfondsen en groeit snel in het aantal klanten. Onze ambitie is om de drempel voor collectief beheer te verlagen. Dit begint bij het volledig faciliteren van professionele beleggers bij het opstartproces van hun eigen fonds in allerlei beleggingscategorieën zoals beursgenoteerde producten,...
Asset Management Data Science