PwC

Maak samen met ons het verschil

Jouw toekomst in Technology

Geef jouw carrière een boost en kies voor één van de dynamische startersfuncties bij PwC! Binnen onze werkvelden Technology Consulting, Data & Analytics en Cybersecurity biedt PwC jou een creatieve en dynamische werkomgeving waar je constant zoekt naar innovatieve oplossingen en nieuwe technologieën voor onze klanten. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied. Een mooi begin van jouw carrière!

Uitdagend werk dat ertoe doet

In diverse, ambitieuze teams wordt je bij PwC uitgedaagd je hart en waarden te volgen. Daarbij is er volop ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je wordt intensief begeleid door een persoonlijke coach en doet ruime ervaring op binnen verschillende sectoren. Bij diverse klanten die daadwerkelijk een verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals.

Het beste uit jezelf en je leven halen

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en het gevoel hebt dat je erbij hoort. En jij jouw unieke vaardigheden verder kan ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologie. Om het beste uit jezelf te kunnen halen, is een goede balans belangrijk. Je hebt de flexibiliteit om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Kijk voor actuele evenementen, stages en vacatures op pwc.nl/carriere

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 156 landen met meer dan295.000 mensen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en advies- diensten. Bij PwC in Nederland werken bijna 5.300 mensen met elkaar samen.
apr 13, 2024
Student Employee
PwC Amsterdam, Rotterdam, Utrecht
Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van pensioenen en verzekeraars? Ben jij daarnaast geïnteresseerd in complexe problemen en uitdagende vraagstukken op het gebied van actuariaat, kwantitatieve consulting en data-analyse? Ga dan vanaf september 2024  aan de slag als werkstudent binnen PwC!   Dit ga je doen Je draait mee als volwaardig teamlid binnen onze brede praktijk Risk Modelling Services & Pensions in Amsterdam of Rotterdam. In je dagelijkse werkzaamheden draag je bij aan opdrachten voor verzekeraars, pensioenfondsen/-uitvoerders, overheden en (inter)nationale ondernemingen. Hun succes is mede afhankelijk van jouw strategisch inzicht, jouw communicatieve kwaliteiten en jouw durf om vernieuwende ideeën aan te dragen.  Je werkzaamheden zijn zeer divers en steunen op jouw analytische vaardigheden. Je kan bijvoorbeeld meewerken op opdrachten zoals: Ontwerpen en modelleren van financiële en actuariële modellen;...
Quantitative Finance Actuarial Sciences Data Science Consulting
apr 03, 2024
Internship
PwC Remote
Je hebt je welverdiende zomervakantie net ingeluid. Het is 15 juli en samen met andere studenten word je twee weken lang ondergedompeld in de wereld van Tax, Legal & Workforce. Je maakt diverse klantcases, ontdekt of studievakken in de praktijk net zo leuk zijn én je proeft onze werksfeer. Zie je het al voor je? Geef je dan op voor de PwC Perfecte Zomerbaan!      Voor wie?   Ben je benieuwd of de studievakken die je interessant vindt, net zo leuk zijn in de praktijk? Wil jij jouw studie kennis toepassen op echte klantcases? En wil je onderzoeken in welk team jij goed past? Dan is de PwC Perfecte Zomerbaan écht iets voor jou. Meld je aan vóór  12 mei 23.59 uur  en wie weet zien we jou deze zomer bij PwC!    Studieachtergrond   Tijdens de PwC Perfecte Zomerbaan kun je met een breed scala aan studieachtergronden bij ons aan de...
Quantitative Finance Actuarial Sciences Consulting Accountancy