Pipple

Bij Pipple geloven we sterk in de kracht van wiskunde en A.I. om een positieve impact te hebben op onze wereld. Voor ons is data van onschatbare waarde voor elke organisatie, en we transformeren deze data met wiskunde en A.I. in waardevolle inzichten en praktische oplossingen. Onze Pippelaars creëren de meest optimale oplossingen voor onze klanten. Dat doen we vanuit creativiteit, dienstbaarheid en onbevangenheid.

 

Met onze uitgebreide ervaring en trackrecord in innovatieve dataoplossingen, leggen we de nadruk op samenwerking en creativiteit om organisaties te efficiënter te maken. Van het ontwikkelen van strategieën tot het implementeren van op maat gemaakte software-oplossingen, wij bouwen het fundament voor data en A.I. oplossingen. Bovendien streven we ernaar om teams met onze eigen Pipple Academy op te leiden en hun kennisniveau te verhogen.

 

Bij Pipple hechten we ook grote waarde aan onze unieke bedrijfscultuur. Ons werk is gebaseerd op een positief mens- en wereldbeeld. Bij ons draait het om vertrouwen dat je direct krijgt, in plaats van dat je het moet verdienen. We moedigen persoonlijke ontwikkeling aan, geven verantwoordelijkheid en geven onze medewerkers de vrijheid om op hun eigen manier te werken. Bovendien hechten we veel belang aan plezier en teamactiviteiten. We organiseren maandelijks Pipple-dagen en Pipple TechTalks en gaan jaarlijks met ons hele team op skivakantie.

okt 16, 2023
Thesis Internship
Pipple Eindhoven, Nederland
Over ons Pipple is een snelgroeiende data agency. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met een club van 35 medewerkers. Door data op een creatieve manier toe te passen maken we onze klanten heel erg blij en de wereld en klein beetje mooier. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen bij zowel profit- als non-profit organisaties. Met een creatieve en onbevangen blik op de wereld proberen we het onmogelijke mogelijk te maken vanuit onze kernwaarden onbevangen, creatief en dienstbaar. De uitdaging Bij Pipple zijn we op zoek naar een afstudeerstagiair(e) die kan starten vanaf februari 2024. Je krijgt de kans om je ongeveer 6 maanden lang vast te bijten in een vraagstuk op het gebied van logistiek, finance of data science. Naast het schrijven van je scriptie is er ook de mogelijkheid om twee dagen mee te werken als werkstudent. Binnen Pipple zijn wij altijd op zoek naar onderwerpen die de moeite waard zijn om te onderzoeken....
Finance Quantitative Logistics Data Science