Pipple

Bij Pipple geloven we sterk in de kracht van wiskunde en A.I. om een positieve impact te hebben op onze wereld. Voor ons is data van onschatbare waarde voor elke organisatie, en we transformeren deze data met wiskunde en A.I. in waardevolle inzichten en praktische oplossingen. Onze Pippelaars creëren de meest optimale oplossingen voor onze klanten. Dat doen we vanuit creativiteit, dienstbaarheid en onbevangenheid.

 

Met onze uitgebreide ervaring en trackrecord in innovatieve dataoplossingen, leggen we de nadruk op samenwerking en creativiteit om organisaties te efficiënter te maken. Van het ontwikkelen van strategieën tot het implementeren van op maat gemaakte software-oplossingen, wij bouwen het fundament voor data en A.I. oplossingen. Bovendien streven we ernaar om teams met onze eigen Pipple Academy op te leiden en hun kennisniveau te verhogen.

 

Bij Pipple hechten we ook grote waarde aan onze unieke bedrijfscultuur. Ons werk is gebaseerd op een positief mens- en wereldbeeld. Bij ons draait het om vertrouwen dat je direct krijgt, in plaats van dat je het moet verdienen. We moedigen persoonlijke ontwikkeling aan, geven verantwoordelijkheid en geven onze medewerkers de vrijheid om op hun eigen manier te werken. Bovendien hechten we veel belang aan plezier en teamactiviteiten. We organiseren maandelijks Pipple-dagen en Pipple TechTalks en gaan jaarlijks met ons hele team op skivakantie.

mei 19, 2024
Thesis Internship
Pipple Eindhoven, Nederland
Over ons Pipple is een snelgroeiend data en & A.I. bureau. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met een club van 35 enthousiaste Pippelaars. Door data, wiskunde en A.I. op een creatieve manier toe te passen, helpen we onze klanten en maken we de wereld een klein beetje mooier. Met een creatieve en onbevangen blik op de wereld proberen we het onmogelijke mogelijk te maken vanuit onze kernwaarden onbevangen, creatief en dienstbaar. De opdracht Wij zoeken gedreven afstudeerstagiaires die willen starten vanaf september 2024. Grijp de kans om je tanden te zetten in een uitdagend vraagstuk op het gebied van data science,  explainable A.I. of logistiek. Duik diep in de materie gedurende een periode van zes maanden en laat je creativiteit de vrije loop. Maar dat is niet alles! Naast het schrijven van je scriptie, kun je ook twee dagen per week praktijkervaring opdoen als werkstudent. Bij Pipple streven we altijd naar onderwerpen die de wereld kunnen...
Finance Quantitative Logistics Data Science