Wij zijn SINCERIUS, frontrunner in data-driven due diligence. We halen het maximale uit data voor onze klanten en vertalen dit naar een helder en compact advies. Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard. Hands-on. Spot-on. Oprecht.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die kunnen in- en uitzoomen bij data. Je past bij ons wanneer je de verbanden tussen cijfers ziet, snel tot de kern doordringt en oog voor detail hebt. Kortom, je ziet altijd the full picture. Jij brengt ons analytische skills en een ondernemende mindset, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne en gedreven collega’s.

Herken jij jezelf meteen in deze omschrijving?

·         Je hebt een achtergrond in Finance, Accounting, Econometrie of een bètastudie en interesse in ons vak;

·         Je zit in de masterfase of bent net afgestudeerd;

·         Je hebt affiniteit met het analytische aspect van fusies en overnames (M&A);

·         Je bent op zoek naar een uitdagende stage, bijbaan als werkstudent of fulltime functie.

Lees verder en ontdek of SINCERIUS iets voor jou is!

SINCERIUS biedt next level Transaction Services en ondersteunt haar klanten in alle fasen van de investeringscyclus met Financial Due Diligence, Business Intelligence Solutions en Performance Improvement.

Financial Due Diligence

De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames. Een (ver)koper wil vaak snel weten met welke risico's en kansen je rekening moet houden in onderhandeling met de tegenpartij. Jaarlijks voeren wij zo’n 150 Financial Due Diligence onderzoeken uit, hoofdzakelijk in opdracht van Private Equity partijen.

Business Intelligence Solutions

Ons in-house development team heeft een dashboard ontwikkeld waarmee klanten real-time inzicht krijgen in de prestaties van hun onderneming. Het dashboard, de SINCERIUS Business Insight tool, laat in één oogopslag de financiële en operationele KPI’s en rapportages zien en is helemaal op maat gemaakt. De innovatieve analyse-tools die het BI-team ontwikkelt voor onze klanten gebruiken wij ook in onze financial due diligence onderzoeken. Zo bieden we next level Transaction Services.

Performance Improvement

Binnen een onderneming kan het (bijna) altijd beter, toch ontbreekt in de dagelijkse gang van zaken vaak de tijd om goede, diepgaande analyses te maken. SINCERIUS beschikt over de kennis en ervaring om een brede, frisse blik te werpen op een onderneming. We maken gerichte analyses en geven inzicht in welke strategie het beste gevolgd kan worden. We letten daarbij niet alleen op de cijfers, maar ook op de wereld achter de cijfers. We onderzoeken, interpreteren en geven een concreet en onderbouwd advies.

De SINCERIUS way of working

Met onze compacte teams van professionals kunnen wij altijd snel schakelen, de juiste risico’s afwegen en aandachtspunten signaleren die er werkelijk toe doen. Onze oplossingsgerichte mentaliteit en transparante aanpak leiden ertoe dat wij kernachtig en kwalitatief goed werk leveren.

Om onze dienstverlening next level te houden, blijven we onszelf steeds uitdagen en staan groei en ontwikkeling centraal. En daar profiteert niet alleen de klant van, maar ook jij. Ontwikkelen en groeien doe je bij ons door intensief samen te werken met ons ervaren en gedreven team in combinatie met een innovatief en eigenwijs opleidingsprogramma. Onze mensen zijn net even anders: net wat oprechter, toegankelijker, eigenwijzer en pragmatischer. Bij SINCERIUS mag je open, eerlijk en kwetsbaar zijn. Samen zorgt dit voor een fijne en veilige leer- en werkomgeving én een steile leercurve.

Onze klanten

SINCERIUS adviseert nationale en internationale klanten met een focus op Nederlandse Private Equity partijen. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren onder andere Mentha Capital, Committed Capital, Capital A, Rabo Investments en ING Corporate Investments.

We hebben inmiddels een stevige reputatie opgebouwd binnen de M&A wereld. Sinds 2013 zijn we vrijwel elk jaar genomineerd voor de M&A Awards in de categorie ‘Best Transaction Services Advisor’ en in 2018 en 2021 hebben we zelfs gewonnen!

Meer weten?

Op sincerius.nl/werken-bij vind je onze vacatures en leer je meer over wat ons zo bijzonder maakt. Rechtstreeks contact opnemen kan ook, via solliciteren@sincerius.nl Lotte Huft (Consultant BI) beantwoordt graag al je vragen over een carrière bij SINCERIUS.

mei 30, 2023
Fulltime
SINCERIUS Amsterdam, Nederland
Consultant M&A Financial Due Diligence Houd jij ook zo van cijfers en de dynamiek van M&A? Wij ook! Als je op zoek bent naar een uitdagende baan binnen een team van gedreven mensen die nét even wat oprechter, pragmatischer en eigenwijzer zijn, dan zit je bij SINCERIUS op de juiste plek! Wij zijn SINCERIUS, frontrunner in data-driven due diligence.  We bieden next level Transaction Services en ondersteunen onze klanten in alle fasen van hun investeringscycli. De wereld van fusies en overnames (M&A) is hectisch. De doorlooptijd van een transactieproces is kort, meestal slechts enkele weken, en onderhandelingen zorgen voor een positieve spanning bij zowel koper, verkoper als hun adviseurs. Het is essentieel om snel inzicht te krijgen in de financiële gegevens en de kansen en risico’s van de overname target. Dat doen we met een financial due diligence. Jouw functie als Consultant M&A Financial Due Diligence Als consultant...
Finance M&A
mei 03, 2023
Thesis Internship
SINCERIUS Amsterdam, Nederland
Scriptie schrijven, lekker meewerken en daarna doorstromen naar je eerste baan? Denk dan eens aan SINCERIUS, actief als financieel- en dataspecialist binnen fusies en overnames (M&A). Wij zijn SINCERIUS, frontrunner in data-driven due diligence.  We bieden next level Transaction Services en ondersteunen onze klanten in alle fasen van hun investeringscycli. Ons Business Intelligence (BI) team is bezig met de steeds verdere ontwikkeling van een platform waarmee we grote hoeveelheden financiële en operationele data van onze klanten - middelgrote bedrijven - verwerken tot eenvoudig te interpreteren en overzichtelijke dashboards en rapportages. Ons doel is om dit platform, dat inmiddels 3 jaar operationeel is en continu doorontwikkeld wordt, nog een niveau verder te brengen. Jouw afstudeeropdracht Ons platform is gebouwd in ASP.NET en ontsluit data van de aangesloten bedrijven door middel van verschillende technieken (met name API’s en ODBC’s)...
Data Science Software Engineer