Lynxx

Wie zijn wij?

Wij bij Lynxx kijken vanuit een ander perspectief. We komen met creatieve ideëen voor complexe vraagstukken. We denken dat data analyse kan zorgen voor een doorbraak. We boren de data aan, maken er informatie van en voegen op deze manier waarde toe aan bedrijven in de markt van Openbaar Vervoer. Nu in Nederland, in Engeland en in Scandinavie. Openbaar Vervoer is de markt waarin we gespecialiseerd zijn.

We maken Management Informatie Systemen om de dagelijkse processen beter te kunnen sturen. We maken data modellen om diepgaande analyses te kunnen doen. Hierin is Machine learning voor ons een belangrijke methode. Wij gebruiken de data analyses om operationele processen bij onze klanten te optimaliseren.

Door te kijken vanuit verschillende perspectieven, ontdekken we vaak nieuwe inzichten die zijn verstopt in de grote data bronnen. We worden gedreven door nieuwsgierigheid en data science. Onze mensen hebben Natuurkunde, Wiskunde, Econometrie of aanverwante studies gevolgd. We hebben een hecht team van 20 mensen waar hard werken en veel leren centraal staat, maar waar ook tijd is voor fun. 

Wij bieden een energieke werkomgeving op het station in Amersfoort binnen een team van jonge, gedreven adviseurs. Binnen ons bureau leer je hands-on door concrete opdrachten. Wij vinden het belangrijk dat je je horizon verbreedt door deel te nemen aan opleidingen of door te reizen. De cultuur binnen het team is direct en persoonlijk. Je kunt je dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Ben jij analytisch ingesteld en bereid om veel te leren? Heb jij affiniteit met data onderzoek en interesse in mensen? Heb je humor en houd je ervan om soms een potje te tafelvoetballen met collega’s?

Kijk dan voor meer informatie op www.lynxx.com of mail naar Sanneke.mulderink@lynxx.com of paul.rooijmans@lynxx.com

mrt 12, 2024
Fulltime
Lynxx Utrecht, Nederland
Krijg jij energie van het maken van data visualisaties? Bouw je graag mee aan data vraagstukken binnen de logistieke en vervoerssector? En werk je graag in een jong en ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou! De organisatie Je komt terecht bij een ambitieus adviesbureau waar data centraal staat. Hierbij ligt de focus volledig op de Openbaar Vervoersector. Samen in teams wordt gewerkt aan data vraagstukken bij zowel grote als kleine organisaties binnen deze niche markt. De cultuur is direct en persoonlijk. Het is een plek waar je mee kan denken, jouw creativiteit kwijt kan en echt impact hebt op bedrijfsprocessen.  Jouw rol als Business Intelligence Specialist Als Business Intelligence Specialist werk je op het snijvlak van IT en Business. Je focust je hierbij op het vertalen van data naar visualisaties en rapportages. Hierdoor zal je impact hebben op bedrijfsprocessen en echt van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Je zal nauw samenwerken in een...
Data Science
mrt 08, 2024
Fulltime
Lynxx Utrecht, Nederland
Ben jij de Operations Research specialist die elk team een stap vooruit kan brengen? Ga jij altijd voor het optimale resultaat? En werk je graag in een jong en ambitieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!   De organisatie Lynxx is gespecialiseerd in projecten in de wereld van Openbaar Vervoer. Je komt te werken in een jong en energiek team waarbinnen iedereen veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt. Als team werken jullie aan projecten waar je een positieve maatschappelijke impact kunt maken.    Jouw rol als Operations Research Consultant  Als OR consultant breng jij de beste analyses en oplossingen. Je werkt graag aan netwerkoptimalisaties, simulaties en vraag-aanbod optimalisaties. In gesprek met de business kun jij als geen ander gecompliceerde modellen uitleggen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je het leuk vindt om de junioren (met 1-3 jaren werkervaring) uit het team te begeleiden. Een aantal van jouw taken...
Operations Research