Lynxx

Wij bij Lynxx kijken vanuit een ander perspectief. We komen met creatieve ideëen voor complexe vraagstukken. We denken dat data analyse kan zorgen voor een doorbraak. We boren de data aan, maken er informatie van en voegen op deze manier waarde toe aan bedrijven in de markt van Openbaar Vervoer. Nu in Nederland, in Engeland en in Scandinavie. Openbaar Vervoer is de markt waarin we gespecialiseerd zijn.

We maken Management Informatie Systemen om de dagelijkse processen beter te kunnen sturen. We maken data modellen om diepgaande analyses te kunnen doen. Hierin is Machine learning voor ons een belangrijke methode. Wij gebruiken de data analyses om operationele processen bij onze klanten te optimaliseren.

Door te kijken vanuit verschillende perspectieven, ontdekken we vaak nieuwe inzichten die zijn verstopt in de grote data bronnen. We worden gedreven door nieuwsgierigheid en data science. Onze mensen hebben Natuurkunde, Wiskunde, Econometrie of aanverwante studies gevolgd. We hebben een hecht team van 20 mensen waar hard werken en veel leren centraal staat, maar waar ook tijd is voor fun. 

Wij bieden een energieke werkomgeving op het station in Amersfoort binnen een team van jonge, gedreven adviseurs. Binnen ons bureau leer je hands-on door concrete opdrachten. Wij vinden het belangrijk dat je je horizon verbreedt door deel te nemen aan opleidingen of door te reizen. De cultuur binnen het team is direct en persoonlijk. Je kunt je dus zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen.

Ben jij analytisch ingesteld en bereid om veel te leren? Heb jij affiniteit met data onderzoek en interesse in mensen? Heb je humor en houd je ervan om soms een potje te tafelvoetballen met collega’s?

Kijk dan voor meer informatie op www.lynxx.com of mail naar Sanneke.mulderink@lynxx.com of paul.rooijmans@lynxx.com

Lynxx Amersfoort, Nederland
sep 13, 2021
Fulltime
Voor het leukste, uitdagendste, hipste, creatiefste, meest flexibele en ambitieuze adviesbureau binnen de logistiek en openbaar vervoersector zoeken wij een nieuwe bondgenoot. Houd jij van data-analyses en wil je groeien als consultant? En herken jij jezelf in het volgende profiel? Je bent Data scientist en je: Hebt een kwantitatieve studie afgerond in Econometrie, Wis- of Natuurkunde of een andere bèta studie Eet getallen als ontbijt Stapt buiten de gebaande paden Bent een creatieve duizendpoot Hebt een no-nonsense attitude Belichaamt work hard - play hard Bent een ware sales tijger Hebt een talenknobbel die voornamelijk uit programmeertalen bestaat Steekt de handen uit de mouwen Slaat een brug tussen theorie en praktijk Hebt zin om soms een potje te tafelvoetballen met collega's Zet je tanden graag in analytische vraagstukken en laat niet meer los Denkt graag out of the box Wacht dan niet langer en lees snel verder...