Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Wij zijn TOP-Advisory. Team of Professionals. Een team van actuarissen, econometristen, risk consultants en data-analisten. Maar bovenal een team van mensen. We gebruiken ons hoofd veel en graag. Wel zo handig, want we werken in een wereld vol cijfers, modellen en analyses. Maar naast adviseurs zijn we ook partners. Meedenkers. Scherpe kijkers. Met een brede blik en oog voor detail. Ze zeggen niet voor niets: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

 

Expertise

TOP-Advisory is een jong en ambitieus bedrijf op de actuariële markt. Wij bieden actuariële ondersteuning aan grote en kleine spelers op de verzekeringsmarkt. Bij TOP-Advisory werken actuarissen en econometristen met allround kennis van de verzekeringswereld.

De focus van onze (actuariële) werkzaamheden zijn gericht op de verzekeringsmarkt. Naast het traditionele verzekeringswerk levert TOP-Advisory ook een bijdrage op uiteenlopende kwantitatieve projecten. Hierbij passen we onze actuariële technieken toe op deze vraagstukken.


Onze kernwaarden: Samen – anders – beter – leuker

Ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste en kundige professionals. Dagelijks brengen wij onze waarden in de praktijk bij onze klanten. Onze merkwaarden zijn: samen, anders, beter en leuker. Wij maken namelijk met ons werk jouw werk graag anders, beter én leuker. Anders als het klopt. Beter omdat dat belangrijk is. En leuker? Tja, wij vinden het leven te mooi om het niet leuk te hebben. Samen!

 

Werken bij TOP-Advisory | Best of both worlds

Als actuaris of econometrist ga ja aan de slag bij een verzekeringsmaatschappij, een pensioenfonds of ben je consultant bij een adviesbureau. Dus wel de collega’s, maar niet the firm. Wel vrijheid en eigenaarschap, maar geen grote risico’s. Wel de inspiratie en afwisseling. Niet de bureaucratie. Wel het plezier. Best of both worlds dus.

 

Werken bij TOP-Advisory betekent meer dan in de praktijk kennis opdoen

“Werken bij TOP-Advisory betekent meer dan in de praktijk kennis opdoen en de werkwereld verkennen. Zo mag ik actief meedenken – en bouwen aan de ontwikkeling van TOP-Advisory, waardoor ik constant nieuwe dingen leer. Ook heb ik de mogelijkheid gekregen om weer de schoolbanken in te duiken om zo snel mogelijk actuaris te worden.

Naast dat ik de actuariële wereld erg interessant vind kan het ook geen kwaad om een extra expert toe te voegen aan het Team of Professionals.”

- Koen Kempff, Risk consultant

Word jij er ook een van TOP? 
Meer weten over onze dienstverlening of aan de slag gaan bij ons? Bij TOP-Advisory staan we altijd open voor nieuw talent. Neem vooral een kijkje op onze website www.top-advisory.nl of neem contact op via info@top-advisory.nl voor een kennismakingsgesprek.

jun 30, 2024
Fulltime
TOP advisory Amsterdam
Team of professionals Wij zijn een team van actuarissen, econometristen, risk consultants en data-analisten. Maar bovenal zijn we een team van mensen. TOP is ons Team of Professionals, waarin we samenwerken. Met elkaar, maar vooral met onze opdrachtgevers. Met de TOP-waarden als richtlijn; samen, anders, beter en leuker.   Dit is wat we doen  TOP-Advisory is een jong en ambitieus bedrijf op de actuariële markt. Wij bieden actuariële ondersteuning aan grote en kleine spelers op de verzekeringsmarkt. Bij TOP-Advisory werken actuarissen en econometristen met allround kennis van de verzekeringswereld.   De focus van onze (actuariële) werkzaamheden zijn gericht op de verzekeringsmarkt. Naast het traditionele verzekeringswerk levert TOP-Advisory ook een bijdrage op uiteenlopende kwantitatieve projecten. Hierbij passen we onze actuariële technieken toe op deze vraagstukken.  ...
Risk Management Actuarial Sciences Consulting