Riverwise

Strategy consultants gedreven door impact

Riverwise is een boutique van growth strategists gevestigd in Rotterdam. Met meerdere FD Gazellen op rij zijn we uitgegroeid tot gerenommeerde naam in meerdere sectoren. Wat ons bindt is een drive voor top-line impact. We identificeren kansen en brengen bedrijven tot nieuwe groei. We blijven betrokken en laten niet los tot advies ook praktijk is geworden.

Wat ons daarin kenmerkt is een nuchtere en confronterende aanpak. Het eerlijke verhaal, niet om de brij heen draaien. Echte resultaten. In verbinding met alle lagen in de organisatie.

Hét Rotterdamse Data Talent Programma

Wil jij je in één jaar ontwikkelen tot professional op snijvlak van data & business d.m.v. een uniek opleidingsprogramma met meerdere zelfstandige data-opdrachten bij onze klanten én begeleiding van ervaren strategie consultants? Solliciteer dan voor ons data traineeship!

Of aan de slag als Strategie Consultant?

Wil jij aan de slag in een jong team van groei strategen die samen gaan voor impact? Starten bij Riverwise betekent vanaf dag één meebouwen, als onderdeel van ons ambitieuze team, aan de groei voor klanten. Met intensieve begeleiding, eerlijke feedback en een steile leercurve.

Geïnteresseerd in een van de twee bovenstaande vacatures? Solliciteer dan via https://werkenbij.riverwise.nl/

mei 04, 2022
Fulltime
Riverwise Rotterdam, Nederland
Strategie consultant Ga direct meedoen op projecten en kraak je hersens op de meest uitdagende groeivraagstukken. Je wordt onderdeel van een team met een enorme drive op impact, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Waarom strategie consultant bij Riverwise We bieden je de mogelijkheid om vanaf dag één volwaardig mee te draaien op strategieprojecten. Een extreem steile leercurve dus, door direct op niveau aan de slag te gaan met onze ervaren consultants. Je komt terecht in een team ambitieuze young professionals waarbij iedereen all-in gaat. Dat wordt gevierd op after-work evenementen die worden georganiseerd zoals de jaarlijkse ski-trip, vrijdag middag borrel en diners. Daarnaast bieden we je een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling. Want successen creëer je samen en deel je dus ook samen.  Geschikt voor...
mei 04, 2022
Traineeship
Riverwise Rotterdam, Nederland
Data Talent Programma Ontwikkel je tot professional op het snijvlak van data en business via een uniek een-jarig opleidingsprogramma met meerdere zelfstandige opdrachten bij onze klanten. Begeleid door ervaren consultants.   Waarom het Data-talent program We zien in ons dagelijks consultancy-werk dat de echte waarde ontstaat in het verbinden van data aan business uitdagingen We zien dat onze klanten moeite hebben hierin data-talenten te binden en te begeleiden in de start van hun carrière Wij krijgen high-potentials langs met affiniteit met data die nog zoekende zijn in wat zij kunnen en willen In het data-talent program bieden we jou als starter de kans om bij bedrijven aan de slag te gaan en te ontdekken wat jij wilt en kan Hoe het werkt Elite-klas van 6 high-potentials voor één jaar met...