Riverwise

Strategy consultants gedreven door impact

Riverwise is een boutique van growth strategists gevestigd in Rotterdam. Met meerdere FD Gazellen op rij zijn we uitgegroeid tot gerenommeerde naam in meerdere sectoren. Wat ons bindt is een drive voor top-line impact. We identificeren kansen en brengen bedrijven tot nieuwe groei. We blijven betrokken en laten niet los tot advies ook praktijk is geworden.

Wat ons daarin kenmerkt is een nuchtere en confronterende aanpak. Het eerlijke verhaal, niet om de brij heen draaien. Echte resultaten. In verbinding met alle lagen in de organisatie.

Hét Rotterdamse Data Talent Programma

Wil jij je in één jaar ontwikkelen tot professional op snijvlak van data & business d.m.v. een uniek opleidingsprogramma met meerdere zelfstandige data-opdrachten bij onze klanten én begeleiding van ervaren strategie consultants? Solliciteer dan voor ons data traineeship!

Of aan de slag als Strategie Consultant?

Wil jij aan de slag in een jong team van groei strategen die samen gaan voor impact? Starten bij Riverwise betekent vanaf dag één meebouwen, als onderdeel van ons ambitieuze team, aan de groei voor klanten. Met intensieve begeleiding, eerlijke feedback en een steile leercurve.

Geïnteresseerd in een van de twee bovenstaande vacatures? Solliciteer dan via https://werkenbij.riverwise.nl/

jan 13, 2023
Student Employee
Riverwise Rotterdam, Nederland
Ben je bezig met je master en overweeg je daarna als data- of strategie consultant te gaan werken? En ben je op zoek naar een impactvolle bijbaan waarin je kunt proeven aan een aantal basisvaardigheden voor consultancy? Dan is deze bijbaan iets voor jou. Riverwise is op zoek naar talenten die gebrand zijn om het maximale uit hunzelf te halen. Mensen met sterke affiniteit met data én business en ‘aan’ gaan op het kunnen doorgronden van complexe vraagstukken op basis van scherpe analyses. Geen relaxt bijbaantje dus, maar écht leren door te doen. Als werkstudent zul je één van onze data consultants ondersteunen in zijn of haar werkzaamheden. Zo ondersteun je bijvoorbeeld in het uitvoeren van interne analyses, marktonderzoek of het voorbereiden van presentaties. Hiermee zul je een aantal basis basisvaardigheden in consultancy leren als opstap naar het echte werk. Wat zijn de voorwaarden? Opleiding in economie, business,...
jan 04, 2023
Traineeship
Riverwise Rotterdam, Nederland
Data consultant Kick-start je carrière als Data Consultant bij Riverwise. Een Rotterdamse strategie boutique die erop gebrand is impact te maken bij onze klanten, en met echt scherpe analyses maken wij het verschil. “Ik kijk al 30 jaar naar die cijfers, maar jullie brengen echt een ander perspectief – indrukwekkend” – is een quote van één van onze klanten. Zou dit over jou kunnen gaan? Overweeg dan een start bij Riverwise. Waarom Data Consultant bij Riverwise Je draait vanaf dag één volwaardig mee op strategieprojecten waarin data centraal staat Je ontwikkelt op je op data-science én in business om zo échte impact te maken Je werkt intensief samen met ervaren strategy- en data consultants Je werkt voor marktleiders en challengers zoals ING, ASR, Infinitas, NRC en Mediahuis Je ontvangt een goed salaris en werkt vanuit het hart van Rotterdam We...