Riverwise

Strategy consultants gedreven door impact

Riverwise is een boutique van growth strategists gevestigd in Rotterdam. Met meerdere FD Gazellen op rij zijn we uitgegroeid tot gerenommeerde naam in meerdere sectoren. Wat ons bindt is een drive voor top-line impact. We identificeren kansen en brengen bedrijven tot nieuwe groei. We blijven betrokken en laten niet los tot advies ook praktijk is geworden.

Wat ons daarin kenmerkt is een nuchtere en confronterende aanpak. Het eerlijke verhaal, niet om de brij heen draaien. Echte resultaten. In verbinding met alle lagen in de organisatie.

 

Hét Rotterdamse Data Talent Programma

Wil jij je in één jaar ontwikkelen tot professional op snijvlak van data & business d.m.v. een uniek opleidingsprogramma met meerdere zelfstandige data-opdrachten bij onze klanten én begeleiding van ervaren strategie consultants? Solliciteer dan voor ons data traineeship!

 

Of aan de slag als Strategie Consultant?

Wil jij aan de slag in een jong team van groei strategen die samen gaan voor impact? Starten bij Riverwise betekent vanaf dag één meebouwen, als onderdeel van ons ambitieuze team, aan de groei voor klanten. Met intensieve begeleiding, eerlijke feedback en een steile leercurve.

Geïnteresseerd in een van de twee bovenstaande vacatures? Solliciteer dan via https://werkenbij.riverwise.nl/

mei 31, 2024
Fulltime
Riverwise Rotterdam, Nederland
Kick-start je carrière als strategie consultant bij Riverwise. Een Rotterdamse strategie boutique die erop gebrand is impact te maken bij onze klanten. Heb jij die drive ook, overweeg dan om onderdeel te worden van ons team!   Waarom strategie consultant worden bij Riverwise Je draait vanaf dag één volwaardig mee op strategieprojecten Je doet strategie- én realisatieprojecten; alles voor échte impact Je werkt voor marktleiders en challengers zoals ING, ASR, Infinitas, NRC en Mediahuis Je ervaart een extreem steile leercurve door continue uitdaging Je komt terecht in een team ambitieuze young professionals waarbij iedereen all-in gaat Je ontvangt een goed salaris en werkt vanuit het hart van Rotterdam We vieren successen samen; met fun (o.a. ski-trips) en een aantrekkelijke bonusregeling   Wie zoeken wij? We zijn op zoek naar starters met...
Quantitative Finance Risk Management Data Science Consulting
mei 30, 2024
Fulltime
Riverwise Rotterdam, Nederland
Wie we zijn Wij zijn Riverwise. Een bureau van groeistrategen uit Rotterdam. We creëren groei, daar waar we kansen zien. We zijn gedreven door impact en blijven net zo lang gaan totdat er echt resultaat is. Dit doen we zowel bij marktleiders als challengers – zolang er maar groeipotentie is. We combineren de analytische kwaliteiten van strategy consultants met diepe kennis van de nieuwste technieken. Daarmee ontwikkelen we voor vele klanten strategische AI-toepassingen op gebied van o.a. klantcontact, pricing en digital marketing. En dus zoeken we AI-consultants. Niet vanwege de hype, maar omdat we overlopen in het werk om nu concrete oplossingen live te zetten.   Wat ga je doen als AI Consultant? Je werkt op het snijvlak van Artificial Intelligence & Strategy. Je verbindt kennis van bedrijven en AI om tot concrete AI-oplossingen te komen die markten transformeren en klanten tot groei brengen. Je bent betrokken in de strategie,...
Quantitative Finance Risk Management Data Science Consulting