Riverwise

Strategy consultants gedreven door impact

Riverwise is een boutique van growth strategists gevestigd in Rotterdam. Met meerdere FD Gazellen op rij zijn we uitgegroeid tot gerenommeerde naam in meerdere sectoren. Wat ons bindt is een drive voor top-line impact. We identificeren kansen en brengen bedrijven tot nieuwe groei. We blijven betrokken en laten niet los tot advies ook praktijk is geworden.

Wat ons daarin kenmerkt is een nuchtere en confronterende aanpak. Het eerlijke verhaal, niet om de brij heen draaien. Echte resultaten. In verbinding met alle lagen in de organisatie.

 

Hét Rotterdamse Data Talent Programma

Wil jij je in één jaar ontwikkelen tot professional op snijvlak van data & business d.m.v. een uniek opleidingsprogramma met meerdere zelfstandige data-opdrachten bij onze klanten én begeleiding van ervaren strategie consultants? Solliciteer dan voor ons data traineeship!

 

Of aan de slag als Strategie Consultant?

Wil jij aan de slag in een jong team van groei strategen die samen gaan voor impact? Starten bij Riverwise betekent vanaf dag één meebouwen, als onderdeel van ons ambitieuze team, aan de groei voor klanten. Met intensieve begeleiding, eerlijke feedback en een steile leercurve.

Geïnteresseerd in een van de twee bovenstaande vacatures? Solliciteer dan via https://werkenbij.riverwise.nl/

mei 28, 2023
Fulltime
Riverwise Rotterdam, Nederland
Kick-start je carrière als strategie consultant bij Riverwise. Een Rotterdamse strategie boutique die erop gebrand is impact te maken bij onze klanten. Heb jij die drive ook, overweeg dan om onderdeel te worden van ons team! Waarom strategie consultant worden bij Riverwise Je draait vanaf dag één volwaardig mee op strategieprojecten Je doet strategie- én realisatieprojecten; alles voor échte impact Je werkt voor marktleiders en challengers zoals ING, ASR, Infinitas, NRC en Mediahuis Je ervaart een extreem steile leercurve door learning on the job, kennissessies en externe trainingen Je komt terecht in een team ambitieuze young professionals waarbij iedereen all-in gaat Je ontvangt een goed salaris en werkt vanuit het hart van Rotterdam We vieren successen samen; met fun (o.a. ski-trips) en een aantrekkelijke bonusregeling   Wie zoeken wij? We zijn op zoek naar starters met uitstekende...
Quantitative Finance Finance Strategy Consultancy Data Science Consulting
apr 13, 2023
Fulltime
Riverwise Rotterdam, Nederland
Kick-start je carrière als Data Consultant bij Riverwise. Een Rotterdamse strategie boutique die erop gebrand is impact te maken bij onze klanten, en met echt scherpe analyses maken wij het verschil. “Ik kijk al 30 jaar naar die cijfers, maar jullie brengen echt een ander perspectief – indrukwekkend” – is een quote van één van onze klanten. Zou dit over jou kunnen gaan? Overweeg dan een start bij Riverwise. Waarom Data Consultant bij Riverwise Je draait vanaf dag één volwaardig mee op strategieprojecten waarin data centraal staat Je ontwikkelt op je op data-science én in business om zo échte impact te maken Je werkt intensief samen met ervaren strategy- en data consultants Je werkt voor marktleiders en challengers zoals ING, ASR, Infinitas, NRC en Mediahuis Je ontvangt een goed salaris en werkt vanuit het hart van Rotterdam We vieren successen samen; met fun (o.a. ski-trips) en een...
Quantitative Finance Finance Strategy Consultancy Data Science Consulting