Milliman

Milliman is één van de grootste adviesbureaus ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten. Milliman is een onafhankelijk bureau dat in 1947 werd opgericht en nu vestigingen heeft in grote steden overal ter wereld. Ons bedrijf is in handen van en wordt geleid door senior consultants die zijn gekozen omdat ze zich op technisch, professioneel en zakelijk vlak hebben bewezen.

Het brede klantenbestand van Milliman bestaat uit bedrijven, financiële instellingen, overheidsinstanties, vakbonden, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Naast onze consulting actuaries heeft Milliman vele andere specialisten in dienst.

In de actuariële- en risico management wereld is Milliman een ‘one-of-a-kind’ werkgever. De cultuur binnen Milliman laat zich het beste omschrijven als kennis en resultaat gedreven. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zo kan je de ene dag bezig zijn met het herstructureren van een beleggingsportefeuille bij een woningcorporatie en de andere dag met het ontwikkelen van een nieuwe pricing model voor een verzekeraar. Ook is onze beloningsstructuur voor een groot deel resultaat gedreven en afhankelijk van je individuele bijdrage en het succes van het kantoor.

Daarnaast is er geen sprake van bureaucratie binnen ons kantoor en genieten onze werknemers een grote professionele vrijheid. Naast het feit dat er tijd en energie wordt gestoken in research projecten kenmerkt Milliman zich door het stimuleren van ondernemerschap bij haar werknemers.

Samenvattend betekent werken bij Milliman het volgende:

  • Een flexibele werkomgeving;
  • Getalenteerde en gedreven collega’s die altijd klaar staan om je te helpen;
  • Professionele vrijheid. Je bent vrij te kiezen in welk vakgebied je je wilt ontwikkelen;
  • Je positie is onbelangrijk; je inzet en bijdrage telt;
  • Verantwoordelijkheid vanaf dag één;
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen via extra opleidingen en research projecten;
  • Een marktconform salaris aangevuld met een prestatiebonus.
dec 20, 2021
Internship
Milliman Amsterdam, Nederland
Ben jij aan het einde van je studie en wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist, wiskundige of technisch opgeleide student in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een junior positie bij Milliman Insurance Benelux in Amsterdam. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars en corporates mee te maken hebben. Wie zijn wij? Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma’s ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren.  Onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken nauw samen en vormen samen Milliman Benelux bestaande uit ongeveer 50 consultants. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantative finance, data science en zijn we regelmatig...
dec 20, 2021
Fulltime
Milliman Amsterdam, Nederland
Ben jij recentelijk afgestudeerd en wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist, wiskundige of met een technische achtergrond in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een junior positie bij Milliman Insurance Benelux in Amsterdam of Brussel. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars en corporates mee te maken hebben. Wie zijn wij? Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma’s ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. Onze kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg werken nauw samen en vormen Milliman Benelux bestaande uit ongeveer 50 consultants. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantative finance, data science en zijn we regelmatig...