Milliman

Milliman is één van de grootste adviesbureaus ter wereld op het gebied van actuariële en gerelateerde producten en diensten. Milliman is een onafhankelijk bureau dat in 1947 werd opgericht en nu vestigingen heeft in grote steden overal ter wereld. Ons bedrijf is in handen van en wordt geleid door senior consultants die zijn gekozen omdat ze zich op technisch, professioneel en zakelijk vlak hebben bewezen.

Het brede klantenbestand van Milliman bestaat uit bedrijven, financiële instellingen, overheidsinstanties, vakbonden, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Naast onze consulting actuaries heeft Milliman vele andere specialisten in dienst.

In de actuariële- en risico management wereld is Milliman een ‘one-of-a-kind’ werkgever. De cultuur binnen Milliman laat zich het beste omschrijven als kennis en resultaat gedreven. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagingen in de meest uiteenlopende vakgebieden. Zo kan je de ene dag bezig zijn met het herstructureren van een beleggingsportefeuille bij een woningcorporatie en de andere dag met het ontwikkelen van een nieuwe pricing model voor een verzekeraar. Ook is onze beloningsstructuur voor een groot deel resultaat gedreven en afhankelijk van je individuele bijdrage en het succes van het kantoor.

Daarnaast is er geen sprake van bureaucratie binnen ons kantoor en genieten onze werknemers een grote professionele vrijheid. Naast het feit dat er tijd en energie wordt gestoken in research projecten kenmerkt Milliman zich door het stimuleren van ondernemerschap bij haar werknemers.

Samenvattend betekent werken bij Milliman het volgende:

  • Een flexibele werkomgeving;
  • Getalenteerde en gedreven collega’s die altijd klaar staan om je te helpen;
  • Professionele vrijheid. Je bent vrij te kiezen in welk vakgebied je je wilt ontwikkelen;
  • Je positie is onbelangrijk; je inzet en bijdrage telt;
  • Verantwoordelijkheid vanaf dag één;
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen via extra opleidingen en research projecten;
  • Een marktconform salaris aangevuld met een prestatiebonus.
Milliman Amsterdam, Brussel, Luxemburg
dec 18, 2019
Fulltime
Voor talent is altijd plek bij Milliman. Wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist of wiskundige in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een junior positie bij Milliman Insurance Benelux. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars mee te maken hebben. Milliman Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma's ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. Onze kantoren in de Benelux werken nauw samen en bestaan uit ongeveer 50 consultants. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantitative finance, data science en zijn we regelmatig betrokken bij M&A-projecten in de verzekeringssector. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars ook bedrijven, financiële instellingen, overheidsinstanties, vakbonden, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Wie zoeken wij? Wij zoeken kandidaten met een master's degree in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve achtergrond. Werknemers van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap. Wij zoeken excellente studenten met sterke sociale vaardigheden en de drive om zich verder te ontwikkelen binnen quantitative finance en/of data analytics. Denk jij binnen ons team te passen, ben je een ambitieuze student in de laatste fase van je studie of heb je maximaal een paar jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij? Wij bieden starters een uitdagende baan met verantwoordelijkheid vanaf dag één. Je kan bij ons je kennis van de universiteit direct in praktijk brengen. Je werkt aan verschillende projecten op het gebied van financial riskmanagement en data analytics bij klanten binnen en buiten de financiële wereld. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris en onkostenvergoedingen. Dit salaris wordt aangevuld met een variabele beloning, afhankelijk van jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke bijdrage aan de groei van de consulting praktijk. Contact Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze websites: www.milliman.nl careers.milliman.com insight.milliman.com Solliciteren kan online door je CV, cijferlijst (bachelor en master) en een motivatiebrief te sturen naar ons via de apply button. Heb je interesse, maar zou je eerst een keer langs willen komen voor een kop koffie bij ons op kantoor om meer te leren over wat wij doen? Neem ook dan gerust contact op.
Milliman Amsterdam, Brussel, Luxemburg
dec 18, 2019
Thesis Internship
Voor talent is altijd plek bij Milliman. Wil jij alle ins en outs leren over wat je als econometrist of wiskundige in de verzekeringssector kan doen? Solliciteer dan voor een stage of om je scriptie te schrijven bij Milliman Insurance Benelux. Van interne modellen tot M&A-trajecten en van predictive modelling tot option pricing, bij Milliman houden we ons bezig met alle kwantitatieve aspecten waar verzekeraars mee te maken hebben. Milliman Milliman is een van de grootste onafhankelijke actuariële consulting firma's ter wereld. Milliman is opgericht in 1947 in Seattle en heeft wereldwijd meer dan 3,000 werknemers verdeeld over 59 kantoren. Onze kantoren in de Benelux werken nauw samen en bestaan uit ongeveer 50 consultants. Naast projecten op het vlak van actuariële wetenschappen zijn we ook actief binnen quantitative finance, data science en zijn we regelmatig betrokken bij M&A-projecten in de verzekeringssector. Tot onze opdrachtgevers behoren naast verzekeraars ook bedrijven, financiële instellingen, overheidsinstanties, vakbonden, onderwijsinstellingen en non-profit organisaties. Wie zoeken wij? Wij zoeken kandidaten met een master's degree in econometrie, actuariaat, wiskunde, natuurkunde, informatica of een andere kwantitatieve achtergrond. Werknemers van Milliman onderscheiden zich door hun expertise, gedrevenheid en ondernemerschap. Wij zoeken excellente studenten met sterke sociale vaardigheden en de drive om zich verder te ontwikkelen binnen quantitative finance en/of data analytics. Denk jij binnen ons team te passen, ben je een ambitieuze student in de laatste fase van je studie of heb je maximaal een paar jaar werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij? Wij bieden studenten de mogelijkheid om bij ons een stage te lopen of hun masterscriptie te schrijven. Een stage of scriptie is een unieke gelegenheid om onze organisatie beter te leren kennen en om te kijken of je enthousiast wordt van ons werk. Daarnaast bieden wij je een marktconforme vergoeding. Eén van onze kernwaarden is ondernemerschap. Bij interesse in een stage of scriptie waarderen we het dan ook als studenten zelf al hebben nagedacht over de richting waarin ze zich verder willen ontwikkelen. Ook raden we aan om ruim van tevoren contact met ons op te nemen aangezien we maar een beperkt aantal stagiaires of scriptanten gelijktijdig kunnen begeleiden. Voor fulltime startersposities is wel altijd ruimte. Contact Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze websites: www.milliman.nl careers.milliman.com insight.milliman.com Solliciteren kan online door je CV, cijferlijst (bachelor en master) en een motivatiebrief te sturen naar ons via de apply button. Heb je interesse, maar zou je eerst een keer langs willen komen voor een kop koffie bij ons op kantoor om meer te leren over wat wij doen? Neem ook dan gerust contact op.