Met circa 5 miljard US dollar belegd in termijnmarkten behoort Transtrend tot de wereldtop van vermogensbeheerders in de categorie “managed futures” (ook wel CTA’s genoemd). Transtrend is werkzaam voor toonaangevende institutionele beleggers en vermogende particulieren in Europa, Azië en Noord Amerika.

De beleggingsstrategie is gestoeld op de voortdurende analyse van prijsbewegingen: het herkennen van de (veranderende) achterliggende structuren, de creativiteit deze te vertalen in passende kwantitatieve handelsstrategieën, en de vaardigheid het rekenwerk daarbij over te laten aan de computer.

 

Verantwoord beleggen

Transtrend wil bijdragen aan goed functionerende, goed georganiseerde en betrouwbare markten. We voelen dit als een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, gegeven het belang van goed functionerende markten voor onze maatschappij. En wij geloven dat dit ook leidt tot aantrekkelijke en duurzame rendementen voor onze klanten.

Wij beleggen op een verantwoorde wijze. Bij ons betekent verantwoord beleggen actief beleggen, bewust van onze rol in de markt, van de impact die ons handelen kan hebben op markten, en van de fundamentele rol van markten in onze maatschappij.

 

Werken bij Transtrend

Werken bij Transtrend betekent dat je onderdeel bent van een op elkaar ingespeeld team van ruim 60 professionals die met focus, lange termijngerichtheid en oog voor kwaliteit streven naar het beste resultaat voor Transtrend’s klanten. Binnen Transtrend krijg je de mogelijkheid om te werken met hoogstaande technologie, kom je in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten en bedien je ‘s werelds meest vooraanstaande beleggers. Bij Transtrend draait het om ‘learning by doing’, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen. Onze gezamenlijke inspanningen bepalen onze cultuur en wie wij zijn.

 

Interesse?

Heb jij een afgeronde universitaire opleiding econometrie, actuariële wetenschappen, wiskunde, natuurkunde of een andere exacte opleiding of ben je in de afrondende fase? Kan jij inzet en creativiteit combineren met daadkracht en spreekt bovenstaande je aan, dan willen we graag met je kennismaken.

Kijk voor meer informatie op www.transtrend.com/nl/carrière/vacatures of bel naar Sabine Maier op 010 453 6523.

Transtrend B.V. Rotterdam, Nederland
mei 20, 2019
Fulltime
Ben jij geïnteresseerd in de werking van financiële markten? Haal jij voldoening uit het bedenken, oplossen en uitprogrammeren van operationele vraagstukken rondom ons beleggingsproces? Vind jij het boeiend dat de praktijk steeds weer weerbarstiger dan de theorie blijkt te zijn? Ben jij een fervent puzzelaar met een bovengemiddeld analytisch vermogen? Ben jij geen blinde gebruiker van standaard methodes en modellen, maar ontwikkel je liever zelf betere? Dan kun jij je tanden stukbijten in deze functie. Profiel Je bent: Recent of binnenkort afgestudeerd in een exacte studie, econometrie of actuariële wetenschappen Geïnteresseerd in het uitprogrammeren van ideeën en het aldus oplossen van complexe problemen Iemand die niet met oogkleppen op achter de meute aan rent, maar zelf een weg in de chaos weet te vinden In sport en spel een creatieve, maar veilig spelende, strateeg. Je wordt: Medeverantwoordelijk voor het operationeel uitbreiden en ondersteunen van de onderliggende processen Blijvend geboeid door fluctuerende markten Een expert op een door weinigen doorgrond werkterrein. Ervaring in de financiële wereld vragen wij uitdrukkelijk niet. Wij hebben zelfs voorkeur voor een frisse, open geest. Transtrend biedt: Een eindeloze uitdaging in een niet alledaagse werkomgeving Ruim 60 enthousiaste collega's. Meer informatie Voor meer informatie over Transtrend of deze vacature kun je contact opnemen met Sabine Maier op 010 453 6523. Herken jij jezelf in deze vacature en zie je jezelf werken bij Transtrend? Dan zien we dit graag terug in jouw sollicitatiebrief met cv. Je kunt deze in PDF-formaat naar ons toesturen via de apply button. 
Transtrend B.V. Rotterdam, Nederland
mei 20, 2019
Fulltime
Wij zoeken een operationele duizendpoot die medeverantwoordelijk wordt voor het uitdenken, uitprogrammeren en ontwikkelen van processen met betrekking tot de vastlegging, reconciliatie en rapportage van beleggingen, treasury management en tegenpartijrisico, ter ondersteuning van onze handelsstrategieën. Je vervult een uitdagende functie met een brede strekking en grote diepgang, waarin je met vele zaken tegelijk bezig bent. Wij bieden ruimte voor initiatief en internationale contacten, waarbij je mede met je directe collega's aanspreekpunt bent voor brokers, banken, klanten, administrators en andere collega's. Profiel Je bent Afgestudeerd in een exacte studie, actuariële wetenschappen of econometrie, waarbij je voldoende bèta-achtergrond hebt Nieuwsgierig naar de kern van complexe problemen en geïnteresseerd in het pragmatisch uitprogrammeren hiervan Iemand die secuur te werk gaat en graag de zaken netjes op orde heeft Niet bang om buiten de gebaande paden te treden In sport en spel een creatieve, maar veilig spelende, strateeg. Ervaring in de financiële wereld vragen wij uitdrukkelijk niet. Wij hebben voorkeur voor een frisse, open geest. Meer informatie Voor meer informatie over Transtrend of deze vacature kun je contact opnemen met Sabine Maier op 010 453 6523. Herken jij jezelf in deze vacature en zie je jezelf werken bij Transtrend? Dan zien we dit graag terug in jouw sollicitatiebrief met cv. Je kunt deze in PDF-formaat naar ons toesturen via de apply button.