Met circa 5 miljard US dollar belegd in termijnmarkten behoort Transtrend tot de wereldtop van vermogensbeheerders in de categorie “managed futures” (ook wel CTA’s genoemd). Transtrend is werkzaam voor toonaangevende institutionele beleggers en vermogende particulieren in Europa, Azië en Noord Amerika.

De beleggingsstrategie is gestoeld op de voortdurende analyse van prijsbewegingen: het herkennen van de (veranderende) achterliggende structuren, de creativiteit deze te vertalen in passende kwantitatieve handelsstrategieën, en de vaardigheid het rekenwerk daarbij over te laten aan de computer.

 

Verantwoord beleggen

Transtrend wil bijdragen aan goed functionerende, goed georganiseerde en betrouwbare markten. We voelen dit als een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid, gegeven het belang van goed functionerende markten voor onze maatschappij. En wij geloven dat dit ook leidt tot aantrekkelijke en duurzame rendementen voor onze klanten.

Wij beleggen op een verantwoorde wijze. Bij ons betekent verantwoord beleggen actief beleggen, bewust van onze rol in de markt, van de impact die ons handelen kan hebben op markten, en van de fundamentele rol van markten in onze maatschappij.

 

Werken bij Transtrend

Werken bij Transtrend betekent dat je onderdeel bent van een op elkaar ingespeeld team van ruim 60 professionals die met focus, lange termijngerichtheid en oog voor kwaliteit streven naar het beste resultaat voor Transtrend’s klanten. Binnen Transtrend krijg je de mogelijkheid om te werken met hoogstaande technologie, kom je in aanraking met complexe materie en vernieuwende inzichten en bedien je ‘s werelds meest vooraanstaande beleggers. Bij Transtrend draait het om ‘learning by doing’, het in twijfel trekken van algemeen aanvaarde waarheden en het bedenken van originele oplossingen voor problemen. Onze gezamenlijke inspanningen bepalen onze cultuur en wie wij zijn.

 

Interesse?

Heb jij een afgeronde universitaire opleiding econometrie, actuariële wetenschappen, wiskunde, natuurkunde of een andere exacte opleiding of ben je in de afrondende fase? Kan jij inzet en creativiteit combineren met daadkracht en spreekt bovenstaande je aan, dan willen we graag met je kennismaken.

Kijk voor meer informatie op www.transtrend.com/nl/carrière/vacatures of bel naar Sabine Maier op 010 453 6523.