SiRM

SiRM is een strategisch adviesbureau. Ons doel is betere zorg, die toegankelijk en betaalbaar blijft.

We combineren het ambacht strategisch adviseren met diepgaande kennis van de zorg en het zorgstelsel. Met onze goed onderbouwde adviezen, stellen we bestuurders en beleidsmakers in staat om een duurzame strategie te bepalen of duurzaam beleid te ontwikkelen. We hebben daarbij een sterk analytische insteek en geven, als het kan, graag maat en getal.
We geven strategisch advies, doen onderzoek en (beleids)evaluaties. We helpen bijvoorbeeld een ziekenhuis met het ontwikkelen van een nieuwe strategie en de kwantitatieve onderbouwing daarvan of onderzoeken voor een ministerie welke effecten beleid heeft gehad op de kwaliteit van bepaalde zorg.

SiRM biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving met strategische adviesopdrachten op topniveau. Maatschappelijk relevant werk met échte impact.

Bij SiRM werk je samen met leergierige en ambitieuze collega’s in een hecht team. De sfeer is collegiaal en informeel. Door onze verschillende achtergronden en talenten vullen we elkaar goed aan en leren we veel van elkaar. Waar nodig helpen we elkaar om tot het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers te komen. Deze nauwe samenwerking is de kern van ons succes.

We zijn een relatief klein adviesbureau met partners en directors als meewerkend voorman. Daardoor speel je vanaf je eerste dag een rol in alle facetten van het werk. Denk aan analyses uitvoeren, interviews voeren, bijeenkomsten begeleiden, rapporten opstellen en presentaties maken en houden. Natuurlijk begeleiden we je hier goed bij en hebben we een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma.

Wil je meer weten of een keer kennis maken met een van onze consultant? Neem contact op via onze website: https://werkenbij.sirm.nl/
Je kan ook contact opnemen met Pam van der Meer: +31 (0)6 42072222 of pam.vandermeer@sirm.nl