Triple A - Risk Finance

OUT OF THE BOX ACTUARIES AND RISK PROFESSIONALS

Wie is Triple A – Risk Finance

Triple A - Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief adviesbureau, opgericht in 2006 door experts op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Triple A is een bedrijf met een platte structuur en enthousiaste jonge professionals. Mede door de korte lijnen met het management is er volop ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit geeft onze werknemers de kans om buiten de gebaande paden te gaan en de vaak kwantitatief uitdagende opdrachten met een creatieve benadering op te lossen.

Triple A – Risk Finance benadert de markt vanuit twee business lines: insurance en pensions. Business line insurance adviseert met name grote levensverzekeraars en heeft daarnaast gespecialiseerde teams voor opdrachten op het gebied van schade en zorg.  De klanten van business line pensions bestaan uit pensioenfondsen, werkgevers en pensioenuitvoerders.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn onder andere:

  •          Ontwikkeling van actuariële projectiemodellen
  •          Uitvoering van risico analyses
  •          Waardering van pensioencontracten
  •          Advisering over nieuwe pensioenregelingen
  •          Asset liability management

Hierbij is altijd ons doel onze expertise zoveel mogelijk over te brengen aan de klant, zodat een klant na afloop van een project op eigen kracht verder kan.

Triple A - Risk Finance heeft hoog opgeleide professionals in dienst waaronder econometristen, gekwalificeerde actuarissen, wiskundigen, (operationeel) risicomanagers en beleggingsanalisten. Wij leveren oplossingen op projectbasis en advies op maat, waarbij de organisatie en haar dienstverlening gekenmerkt wordt door:

  •          Hands-on mentaliteit: hoogwaardige dienstverlening met een praktische insteek
  •          Kennisdeling: het overdragen van onze kennis en ervaring
  •          Samenwerking: intensieve ondersteuning bij complexe problematiek
  •          Ontwikkeling: focus op nieuwe wet en regelgeving en toekomstige ontwikkelingen
  •          Toewijding: maatwerk en flexibele inzet teneinde een optimaal resultaat te bereiken

Wil je meer over Triple A – Risk Finance weten, bezoek dan ook onze website http://www.aaa-riskfinance.nl voor meer informatie of neem contact met ons op.

Triple A - Risk Finance Amsterdam, Nederland
mrt 25, 2019
Fulltime
Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met specialisten uit de markt. Samen met je collega's werk je aan opdrachten bij de klant, daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van Machine Learning binnen de Financiële sector. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren, op nummer 1 staat! Wil jij je carrière starten in de richting van Data Science en heb je affiniteit met de financiële sector? Bij Triple A - Risk Finance werk je met de nieuwste tooling en technieken binnen de data science en sta je vanaf je eerste werkdag zelf in contact met de klant. De projecten zijn deels op de strategie ontwikkeling van de klant gericht, maar de focus van het werk ligt met name op de implementatie van Machine Learning. Dit houdt in dat je bij ons hands-on programmeert, analyseert en modelleert. Je functie Als Consultant Data Analytics start je in een team van 7 data science professionals. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit: Het ontwikkelen van voorspellende modellen Maken van analyses in R en Python Opschonen en bewerken van grote data sets Het toepassen van advanced technieken waaronder Machine Learning Meedenken over de klantvraag en ingewikkelde analyses uitleggen naar praktische inzichten voor de klant Je profiel Je hebt je opleiding Econometrie, Wiskunde of een soortgelijke Universitaire opleiding succesvol afgerond. Je hebt een sterke interesse in Data Science en de gevolgen die deze ontwikkelingen hebben binnen de het bedrijfsleven. Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig, Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega's en klanten. Ons aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. Werken bij Triple A - Risk Finance betekent jezelf ontwikkelen op het gebied van actuariaat, risicomanagement, modelling en/of data analytics. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal. Stuur ons je motivatie en cv Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van de apply button om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen (t.a.v. Vivianne Collee). Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 - 83 52 59 00.
Triple A - Risk Finance Amsterdam, Nederland
mrt 25, 2019
Fulltime
Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega's werk je aan opdrachten bij de klant, daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van kwantitatieve pensioen vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat! Wil jij je carrière starten in een rol gericht op Strategy Consulting binnen het Risk Management domein? Bij Triple A - Risk Finance word je opgeleid tot een expert in de markt en sta je direct in contact met de klant. Je functie Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals bij één van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit: Vaststellen van en adviseren over de kapitaalspositie van verzekeraars en pensioenfondsen Adviseren over het beleggingsbeleid en uitvoeren van ALM-studies Toetsen van de governance structuur van financiële instellingen aan wettelijke voorschriften en adviseren over optimale inrichting hiervan Adviseren over premiestelling van producten en herverzekering ervan Het profiel Je hebt een wo-opleiding Econometrie, Economie, Actuariaat of Quantitative Finance afgerond. Enige werkervaring is een pre. Je houdt van inhoudelijke uitdagingen en hecht belang aan continue professionele ontwikkeling. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je klanten en collega's. Andere criteria zijn: Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels Analytisch en adviesvaardig Breed inzetbaar en gericht op klantcontact Ons aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht team van professionals in een ambitieuze, gedreven en groeiende no-nonsense organisatie. Werken bij ons betekent jezelf ontwikkelen op het gebied van risicomanagement en actuariële consultancy. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal. Daarom bieden we je onbelemmerd toegang tot opleidingen en cursussen op niveau. Uiteraard kun je rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Stuur ons je motivatie en cv Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van de apply button om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen (t.a.v. Vivianne Collee). Voor aanvullende informatie kun je bellen met 020 - 707 3640.
Triple A - Risk Finance Amsterdam, Nederland
mrt 25, 2019
Fulltime
Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega's werk je aan opdrachten bij de klant, daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van kwantitatieve pensioen vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat! Wil jij je carrière starten in een rol gericht op Risk Management binnen het Pensioen Actuariaat? Bij Triple A - Risk Finance word je opgeleid tot een expert in de markt en sta je direct in contact met de klant. Je functie Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals en Actuarissen bij één van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. De werkzaamheden richten zich op de implementatie kant van het actuariële werk, dit houdt in dat je hands-on bezig bent met de modellen en cijfers. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit: Uitvoeren van actuariële waarderingen voor pensioenfondsen en/of ondernemingen Jaarwerkondersteuning zoals vaststelling van de voorziening pensioenverplichtingen op marktwaarde, het opstellen van verslagstaten en het vervaardigen van een Intern Actuarieel Rapport Uitvoeren van ALM-studies bij pensioenfondsen Adviseren van ondernemingen over aanpassingen pensioenregelingen en oplossen pensioenvraagstukken Je profiel Je een WO opleiding in de richting van Econometrie, Wiskunde of soortgelijke opleiding succesvol afgerond Je hebt een sterke interesse voor kwantitatieve actuariële vraagstukken Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega's en klanten. Ons aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. Wij bieden jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal. Stuur ons je motivatie en cv Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van de apply button om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen (t.a.v. Vivianne Collee). Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 - 83 52 59 00.
Triple A - Risk Finance Amsterdam, Nederland
mrt 25, 2019
Fulltime
Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega's werk je aan opdrachten bij de klant en daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van Insurance Risk vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat! Wil jij je carrière starten in een rol gericht op Risk Management binnen het verzekeringswezen? Bij Triple A - Risk Finance word je opgeleid tot expert en sta je direct in contact met de klant. Je functie Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals en Actuarissen bij één van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. De werkzaamheden richten zich op de implementatiekant van het actuariële werk, dit houdt in dat je hands-on bezig bent met de modellen en cijfers. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit: Ondersteuning bij IFRS17 implementatie projecten Solvency II gerelateerde opdrachten, zoals bijvoorbeeld modelvalidaties, maar ook uitbesteding actuariële functie Reguliere reporting opdrachten (SII, IFRS, en dergelijke) Specificeren en modelleren van modellandschap binnen verzekeraars Grondslagenonderzoeken Je profiel Ondersteuning bij M&A projecten Je hebt je opleiding Econometrie, Wiskunde of een soortgelijke Universitaire opleiding succesvol afgerond. Je hebt een sterke interesse voor actuariële en kwantitatieve vraagstukken Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig, Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega's en klanten. Ons aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. We bieden je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen die je ondersteunen in je werk. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal. Stuur ons je motivatie en cv Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van de apply button om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen (t.a.v. Vivianne Collee). Voor aanvullende informatie kun je bellen met Vivianne, zij is te bereiken op 06 - 83 52 59 00.