Triple A - Risk Finance

OUT OF THE BOX ACTUARIES AND RISK PROFESSIONALS

Wie is Triple A – Risk Finance

Triple A - Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief adviesbureau, opgericht in 2006 door experts op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Triple A is een bedrijf met een platte structuur en enthousiaste jonge professionals. Mede door de korte lijnen met het management is er volop ruimte voor eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Dit geeft onze werknemers de kans om buiten de gebaande paden te gaan en de vaak kwantitatief uitdagende opdrachten met een creatieve benadering op te lossen.

Triple A – Risk Finance benadert de markt vanuit twee business lines: insurance en pensions. Business line insurance adviseert met name grote levensverzekeraars en heeft daarnaast gespecialiseerde teams voor opdrachten op het gebied van schade en zorg.  De klanten van business line pensions bestaan uit pensioenfondsen, werkgevers en pensioenuitvoerders.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn onder andere:

  •          Ontwikkeling van actuariële projectiemodellen
  •          Uitvoering van risico analyses
  •          Waardering van pensioencontracten
  •          Advisering over nieuwe pensioenregelingen
  •          Asset liability management

Hierbij is altijd ons doel onze expertise zoveel mogelijk over te brengen aan de klant, zodat een klant na afloop van een project op eigen kracht verder kan.

Triple A - Risk Finance heeft hoog opgeleide professionals in dienst waaronder econometristen, gekwalificeerde actuarissen, wiskundigen, (operationeel) risicomanagers en beleggingsanalisten. Wij leveren oplossingen op projectbasis en advies op maat, waarbij de organisatie en haar dienstverlening gekenmerkt wordt door:

  •          Hands-on mentaliteit: hoogwaardige dienstverlening met een praktische insteek
  •          Kennisdeling: het overdragen van onze kennis en ervaring
  •          Samenwerking: intensieve ondersteuning bij complexe problematiek
  •          Ontwikkeling: focus op nieuwe wet en regelgeving en toekomstige ontwikkelingen
  •          Toewijding: maatwerk en flexibele inzet teneinde een optimaal resultaat te bereiken

Wil je meer over Triple A – Risk Finance weten, bezoek dan ook onze website http://www.aaa-riskfinance.nl voor meer informatie of neem contact met ons op.

jun 02, 2023
Internship
Triple A - Risk Finance Amsterdam, Nederland
Ben jij op zoek naar een stageplaats waar je goed wordt begeleid en veel leert? Zodat je een eerste basis kunt leggen voor een loopbaan in een van de vakgebieden waar Triple A in gespecialiseerd is. Laat weten wat je ambities zijn en ga voor een waardevolle stage bij Triple A. Voor een unieke werk- en leerervaring en een indrukwekkende vermelding op je cv.   De functie Bij onze business lines Pensions en Insurance is altijd plaats voor serieuze studenten die stage willen lopen in deze vakgebieden. Onder professionele begeleiding draai je mee in een team van professionals. Je krijgt de kans om met jouw scriptie bij te dragen aan oplossingen voor  toonaangevende opdrachtgevers, zoals pensioenfondsen, grote verzekeraars en ondernemingen met klinkende namen.   Je profiel Je zit in de laatste fase van je opleiding Econometrie, Actuariaat of Wiskunde. Je bent analytisch, adviesvaardig, resultaatgericht, innovatief en ondernemend en hebt een...
Risk Management Strategy Consultancy Actuarial Sciences Tech
mei 26, 2023
Fulltime
Triple A - Risk Finance Amsterdam, Nederland
Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met dé specialisten uit de markt. Samen met je collega’s werk je aan opdrachten bij de klant en daarnaast ontwikkel je proposities op het gebied van Insurance Risk vraagstukken. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren op nummer 1 staat! Wil jij je carrière starten in een rol gericht op Risk Management binnen het verzekeringswezen? Bij Triple A – Risk Finance word je opgeleid tot expert en sta je direct in contact met de klant.   Je functie als Risk Consultant Als Risk Consultant start je in een team van Risk Professionals en Actuarissen bij één van de meest inhoudelijk sterke partijen in de markt. De werkzaamheden richten zich op de implementatiekant van het actuariële werk, dit houdt in dat je hands-on bezig bent met de modellen en cijfers. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten...
Actuarial Sciences