Charta Software

Charta Software is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het leveren van maatwerk softwareoplossingen voor opdrachtgevers en eindgebruikers. Wij geloven in compromisloze stabiele oplossingen die gewoon werken. Hiervoor worden alle applicaties gebouwd en onderhouden op een uitgebalanceerd softwareplatform van standaardcomponenten, dat actief wordt onderhouden, getest en vernieuwd. Elke applicatie is uniek en lost een specifiek (vaak complex) probleem op voor onze gebruikersgroep en profiteert voortdurend van platformontwikkelingen.

  • Modelleren en optimaliseren

    Optimaliseer timing en veiligheid voor schepen van en naar zeehavens met PROTIDE. Werk samen met instellingen, modelleurs en ontwikkelaars om transportmodellen te bouwen (BasGoed en BIVAS).

  • Operatie en rapportages

    Software voor het plannen en registreren van operationele werkzaamheden voor monteurs en inspecteurs. Backoffice planning, lokale/mobiele registratie van activiteiten en online rapportage.

  • Gegevens en inzicht

    Tools, dashboards en technieken voor data-analyse met inzicht voor al onze klanten en gebruikers in havens, scheepvaart, logistiek en planning om operaties te begrijpen en te optimaliseren.

JOBS

https://chartasoftware.com/Jobs