ABF Research

ABF Research is een particulier onderzoeks- en softwarebureau. Vanuit ons monumentale pand in de binnenstad van Delft werken we aan onze missie: het ondersteunen van beleid en besluitvorming door opdrachtgevers. Dit doen we met een unieke combinatie van kwantitatief onderzoek, dataverzameling, data-analyse en presentatiesoftware. Onze kernthema’s zijn: wonen & demografie, onderwijs & arbeidsmarkt en zorg. Onze klantengroep bestaat onder andere uit ministeries, gemeenten, brancheorganisaties en commerciële partijen. 

 

In totaal werken er bij ABF ruim 60 jonge én ervaren hoogopgeleiden. Starters bij ABF bieden we veel vrijheid om aan je eigen toekomst te werken: Zie je jezelf als een generalist of meer als specialist? Zorg jij er voor dat we de klant de beste oplossing bieden, of neem jij onze klanten mee in de uitleg ten toepassing ervan? Ongeacht de rol waarin je terecht komt, is de rode draad van je werk bij ABF het leveren van een kwantitatieve onderbouwing voor maatschappelijke vraagstukken.

ABF Research Delft, Nederland
sep 15, 2021
Fulltime
(Junior) data-scientist / onderzoeker Ben jij net als wij analytisch ingesteld én geïnteresseerd in belangrijke maatschappelijke thema’s? Dan nodigen we je graag uit in ons monumentale pand in de binnenstad van Delft. Jouw analytische talenten zijn een welkome aanvulling op ons ambitieuze team van ruim 60 jonge én ervaren onderzoekers waarmee we onderwerpen aanpakken als het woningtekort, de kwaliteit van onderwijs en de behoefte aan zorgpersoneel. Wat is ABF? ABF Research is een particulier onderzoeks- en softwarebureau te Delft. Onze missie is het ondersteunen van beleid en besluitvorming door opdrachtgevers een unieke combinatie van kwantitatief onderzoek, dataverzameling, data-analyse en presentatiesoftware te bieden. Onze klantengroep omvat ministeries, brancheorganisaties en andere non-profitorganisaties. De resultaten van je inspanningen zijn gezaghebbend en doen er toe. Ze halen regelmatig het nieuws of worden besproken in de Tweede Kamer. Wat kun je doen?...