KPMG

Amstelveen

Risk Management, Data Analist, Consulting, Research, Actuarial, Corporate Finance

Je kunt als bedrijf nog zo veel willen, je krijgt pas wat voor elkaar met goede mensen

Over KPMG

KPMG biedt accountancy- en adviesdiensten aan uiteenlopende organisaties. Van controle- en adviesopdrachten aan (beursgenoteerde) multinationals tot de nationale of regionale ‘middenmarkt’ die onze totale dienstverlening inschakelt. Het spectrum is breed, de uitdagingen talrijk. In ruim een eeuw is KPMG uitgegroeid van één Amsterdams kantoor tot een organisatie met ruim 152.000 medewerkers wereldwijd. Alleen al in Nederland zijn er zo’n 3.200 actief, verdeeld over 13 kantoren. Omdat je advies op maat geeft, merk je praktisch weinig van die grootte. Maar intussen profiteren je klant en jij natuurlijk wel van die gigantische bron.

…over KPMG Advisory

Onder de noemer KPMG Advisory leveren we tactisch en strategisch advies op diverse terreinen aan de meest uiteenlopende organisaties. Van grote (inter)nationale ondernemingen tot non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. We adviseren op een breed terrein. Denk aan organisatieadvies, IT-advies, restructuring, valuations en advies bij fusies en overnames. Onze opdrachtgevers waarderen ons met name vanwege onze teamgeest en onze grote kennis van zaken.

KAN: het Analytics Network van KPMG

Binnen KPMG is er een speciaal netwerk opgezet voor analytisch ingestelde KPMG’ers. Het doel van dit netwerk is om te leren van elkaar methodes en technieken, te leren van elkaars proposals en ontwikkelen van klantproposities. Deze KPMG’ers zijn werkzaam binnen bepaalde afdelingen van Advisory, waarbij kwantitatieve vaardigheden zeker van toepassing zijn. Hierbij kun je denken aan Corporate Finance Integrity & Forensic, Financial Risk Management, KPMG Plexus en IT Advisory.

Mogelijkheden voor jou

We zijn voortdurend op zoek naar talent. Naar mensen met dezelfde passie. Die gedreven en betrokken zijn en het beste uit zichzelf willen halen door heel goed samen te werken. Zit jij zo in elkaar en ben je daarnaast analytisch sterk? Dan wordt het tijd om kennis te maken.

..ervaring opdoen tijdens een stage

Bij KPMG heb je de mogelijkheid om tijdens je afstuderen kennis te maken met de werkzaamheden en projecten. Als scriptant bieden wij je de gelegenheid om gebruik te maken van ons netwerk, database en krijg je ook inhoudelijke begeleiding. Op zoek naar praktijkervaring? Kom met ons in contact voor een werkstage zodat je direct mee kan doen met inhoudelijke projecten.

..aan de slag als adviseur

Bij KPMG Advisory begin je als junior adviseur en start je direct met uitdagende adviesopdrachten voor verschillende organisaties. Daarbij lever je op diverse gebieden een bijdrage aan rapportages, presentaties en adviezen. Je ontwikkeling wordt aangevuld met doelgerichte opleidingen. Afhankelijk van je universitaire studie en interesse kun je kiezen uit de verschillende onderdelen binnen Advisory. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe financiële- en operationele risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. De keuze is aan jou.

Meer informatie

Ga naar www.kpmg.com/nl/starten of maak een afspraak met het KPMG Recruitment Centre (020) 656 7162 of mail naar recruitment@kpmg.nl.

KPMG Recruitment Centre

Laan van Langerhuize 1

1186 DS Amstelveen

(020) 656 7162

recruitment@kpmg.nl / www.kpmg.com/nl/starten