House of Bèta

Ben jij net afgestudeerd aan een technische opleiding? Of heb jij een andere hbo- of wo-studie afgerond, maar wel een sterke affiniteit met ICT, cijfers en data? Dan kun je bij House of Bèta aan de slag in een van onze traineeships.

Voor talentmanagement en talentontwikkeling ben je bij ons huis aan het juiste adres. Samen met je eigen People Manager ga je de eerste jaren van je carrière uitstippelen.

Onze Bèta’s hebben veel met elkaar gemeen: een neusje voor het oplossen van complexe problemen, de wens om te werken aan de tofste en meest diverse opdrachten binnen het bedrijfsleven en de wil om voortdurend carrièregericht in beweging te zijn. Onze klanten daarentegen hebben maar èèn ding met elkaar gemeen: een sterke behoefte aan onze Bèta’s!

mrt 22, 2022
Traineeship
House of Bèta Utrecht, Nederland
Het bepalen van risico’s. We zijn er onbewust vaak mee bezig. Het risico op een nat pak als je zonder jas de deur uitgaat, of de twijfel over dat laatste drankje op de zaterdagavond. In het traineeship Financial Risk houd jij je bezig met een ingrijpender soort risico’s. Je gaat werken met enorme hoeveelheden data, waarmee je niet voor jezelf, maar voor bedrijven en soms wel duizenden particulieren risico’s gaat berekenen. Met jouw sterk onderbouwde kwantitatieve risico-inschattingen en de door jou ontwikkelde risicomodellen maak jij verstandige beslissingen mogelijk. Eitje, toch? Het ontwikkeltraject in het traineeship Financial Risk De basis van ons traineeship Financial Risk bestaat uit drie onderdelen. Kennismaking met House of Bèta, collega’s en ons opleidingsaanbod tijdens de onboarding Jouw kennis in de praktijk brengen bij onder andere financiële dienstverleners en toekomstige nieuwe klanten Opleidingen en...