Totta Data Lab

Totta data lab is een startup opgericht in 2015. Ons team bestaat uit 7 enthousiastelingen en heeft een goede balans tussen de data scientists en consultants - junior tot associate level - en ons salesteam.


De focus bij Totta data lab ligt op het voorspellen van individueel gedrag. Met behulp van onze uitgebreide econometrische kennis en machine learning helpen wij klanten om waardevolle voorspellingen uit hun (big) data te halen, van fraudevoorspellingen tot consumentenpaden-segmentatie. Bij de oplossingen die wij bieden gaan wij verder dan basistechnieken, zodat onze voorspellingen voldoen aan de optimale voorspelkwaliteit voor het probleem. Bij elk project werken onze data scientists samen om elkaar uit te dagen en elk probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen. Hierdoor kunnen we altijd het beste eindresultaat voor de klant realiseren.

Totta data lab werkt met grote trots voor toonaangevende bedrijven. Onze klantenbase is heel gevarieerd: van onderwijsinstellingen tot banken en van gemeentes tot retailers. Het werkveld is dus zeer divers. En dit is precies de reden waarom wij op zoek zijn naar mensen met een breed interessegebied en die enthousiast worden van veel verschillende opdrachtgevers met eigen uitdagingen en problematieken.

We groeien snel! Deze groei kan nóg verder gestimuleerd worden als we de juiste mensen weten te vinden. Ben jij ondernemend, houd je van een gevarieerde klantenbase, werk je graag aan projecten van begin tot eind en ben je niet bang om uitdagingen aan te gaan? Stuur dan een mail of een brief met je persoonlijke motivatie en we nodigen je graag uit voor een gesprek.

Neem snel een kijkje op onze website voor meer details over onze werkzaamheden en onze klanten: www.tottadatalab.nl. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met onze officemanager via bovengenoemd telefoonnummer.

Totta Data Lab Amsterdam, Nederland
okt 20, 2019
Fulltime
Ben je gedreven, op zoek naar uitdaging en ga jij tot het uiterste om het beste uit je model te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou! De focus bij Totta Data Lab ligt op het voorspellen van individueel gedrag. Met behulp van onze econometrische kennis en machine learning helpen wij klanten in diverse sectoren om waardevolle voorspellingen uit hun (Big) data te halen. Op dit moment heeft Totta Data Lab een gevarieerde klantenbase, van onderwijsinstellingen tot banken en van gemeentes tot retailers. Als Junior Data Scientist zal je bij ons betrokken zijn bij het gehele klantproces - van acquisitie tot eindproduct - en direct eigen verantwoordelijkheden hebben. Voor meer details over onze werkzaamheden, neem snel een kijkje op onze website: www.tottadatalab.nl . Wat verwachten we van jou? Full Time beschikbaar 0-2 jaar werkervaring Aantoonbaar affiniteit met cijfers en data (student econometrie, wiskunde of andere technische achtergrond) Zelfstandigheid Mogelijkheid tot vertalen van moeilijke puzzels naar de praktijk en vice versa. Ondernemend Wat bieden wij jou? Flexibiliteit Wisselende opdrachten Directe link met de praktijk Verantwoordelijkheid Doorgroeimogelijkheden Zelfontwikkeling Persoonlijk ontwikkelingsplan Ben jij degene die we zoeken? Of heb nog vragen? Neem dan contact op met Tessa Snijders-Harmsen via de apply button of telefoon (020 - 5141328).
Totta Data Lab Amsterdam, Nederland
aug 30, 2019
Thesis Internship
Ben je op zoek naar de ideale studie gerelateerde bijbaan die je tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om je scriptie te schrijven over een opdracht in het werkveld? De focus bij Totta Data Lab ligt op het voorspellen van individueel gedrag. Met behulp van onze econometrische kennis en machine learning helpen wij klanten om waardevolle voorspellingen uit hun (Big) data te halen. Op dit moment heeft Totta Data Lab een gevarieerde klantenbase, van onderwijsinstellingen tot banken en van gemeentes tot retailers. Tijdens je afstudeerstagezal je bij ons betrokken zijn bij het gehele klantproces - van data verkenning, modellering tot eindproduct - en direct eigen verantwoordelijkheden hebben. Voor meer details over onze werkzaamheden, neem snel een kijkje op onze website: www.tottadatalab.nl . Wat verwachten we van jou? Aantoonbaar affiniteit met cijfers en data (student econometrie, wiskunde of andere technische achtergrond) Zelfstandigheid Mogelijkheid tot vertalen van moeilijke puzzels naar de praktijk en vice versa. 2 dagen per week beschikbaar Wat bieden wij jou? Flexibiliteit Wisselende opdrachtennaast je scriptie onderwerp Directe link met de praktijk Verantwoordelijkheid Persoonlijk ontwikkelingsplan Ben jij degene die we zoeken? Of heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot afstudeerstages en/of werkstudentschap? Neem dan contact op metTessa Snijders-Harmsenvia via de apply button of telefoon (020-5141328).