Bluefield (Totta)

Over Bluefield – Totta data lab

We begonnen in 2016 als een data science start-up die gespecialiseerd is in machine learning, maar sinds september 2019 hebben we veel meer in huis. Toen werden we namelijk onderdeel van marketingbureau Bluefield, samen met Totta Research, Link Design en Immense. We gingen in één keer van 10 naar 100 collega’s. Hierdoor helpen we onze klanten nu niet alleen met data science, maar ook met marktonderzoek, design, web development en marketing.

Totta data lab in een notendop

Team data lab doet nog steeds waar ze (heel) goed in is: data science uitvoeren en hoogstaande machine learning technieken gebruiken. Hiermee helpen we klanten om het maximale uit hun data te halen, bijvoorbeeld met voorspellingen op individueel niveau. Door onze econometrische kennis doen en kunnen we van alles: fraudevoorspellingen, next best offer algoritmes, klantsegmentaties, et cetera. Met onze voorspellingen kunnen klanten effectievere beslissingen nemen die tot betere resultaten leiden.  

De (data)lat ligt hoog

We gaan altijd een stap verder dan de basistechnieken, zodat onze algoritmes goed en accuraat zijn. Bij elk project werken we intensief samen en dagen we elkaar uit om de meest effectieve oplossing te vinden voor het dataprobleem. Hierdoor weten onze klanten zeker dat het eindresultaat ook echt het beste resultaat is.

Van alle markten thuis

Onze klantenbase is erg gevarieerd: van onderwijsinstellingen tot banken en van gemeenten tot retailers. Het veelgehoorde cliché ‘geen dag is hetzelfde’ geldt dus ook bij ons. Die klantenbase is trouwens alleen maar groter en veelzijdiger geworden sinds we onderdeel zijn van Bluefield. Wij helpen klanten met data science, terwijl onze collega’s aan de slag gaan met design, onderzoek, web development en marketing.   

Samen groeien

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die een groot datahart hebben en met ons mee willen groeien. Je bent graag van begin tot eind betrokken bij projecten, toont initiatief en houdt wel van een beetje uitdaging. En: ‘you breath code and sweat data’. Klinkt dit goed? Kijk dan eens op de vacaturepagina hiernaast. Mocht er niets voor je tussen staan, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten? Kijk dan op bluefield.eu of tottadatalab.nl. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met onze officemanager Tessa Snijders-Harmsen via tessa@tottadatalab.nl of via 020 514 1328.