Sprenkels & Verschuren

Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels & Verschuren.

Onze organisatie bestaat uit verschillende teams met eigen specialismen, maar allen gericht op het leveren van toevoegde waarde in de strategische besluitvorming van pensioenfondsen, verzekeraars, charitatieve instellingen, omroepen, grote ziekenhuizen etc. De verschillende disciplines binnen onze organisatie zijn Actuariaat, Investments, Risicomanagement, Projectmanagement, Data management en Legal.

Wij kennen een platte organisatiestructuur waarbij consultants en partners bij elkaar op de kamer zitten. Dit maakt kennisdeling eenvoudig en zorgt ervoor dat we weten wat er bij elkaar en bij klanten speelt. Consultants in onze organisatie zijn betrokken bij verschillende klanten. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden zal je enerzijds je technische kennis en analytische vaardigheden ontwikkelen. Anderzijds word je uitgedaagd ook je communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. In ons werk staat namelijk het klantcontact centraal.

Binnen Sprenkels & Verschuren wordt vaak gewerkt in teams van twee of drie, waarbij een consultant wordt gekoppeld aan een partner. De partner probeert de consultant daarbij zo vaak als mogelijk mee te nemen naar klanten, zodat het in alles een teamprestatie is en de consultant ook direct toegevoegde waarde kan leveren bij de klant.

Binnen Sprenkels & Verschuren is er voldoende ruimte voor verbreding. Doordat er binnen onze organisatie verschillende disciplines aanwezig zijn, krijgt een consultant de gelegenheid om ook projecten uit te voeren met collega’s van andere disciplines. Dit maakt het werk meer divers en dynamisch en maakt onze consultants daarmee betere adviseurs.

Kortom, wij zijn een dynamische adviesorganisatie die op verschillende disciplines toegevoegde waarde wil leveren in het besluitvormingsproces van onze klanten. Wij doen dit met breed georiënteerde adviseurs, bestaande uit een mooie mix van jonge talenten en zeer ervaren adviseurs.

 

Contact

Wil je bij ons solliciteren of op informele wijze kennis maken met ons? Neem dan contact op met Daan Kleinloog via Daan.Kleinloog@sprenkelsenverschuren.nl of 06 - 20 61 93 60.

Sprenkels & Verschuren
Haaksbergweg 13
1101 BP Amsterdam
www.sprenkelsenverschuren.nl

Sprenkels & Verschuren Amsterdam, Nederland
feb 22, 2021
Fulltime
Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels & Verschuren. Binnen ons Investment team zijn wij actief voor pensioenfondsen, verzekeraars en stichtingen. Alle aan beleggingen gerelateerde zaken die spelen bij onze klanten vormen het domein van het Investment team. Denk hierbij aan ALM-studies, investment cases, selectie- en evaluatietrajecten van vermogensbeheerders, uitwerken van maatschappelijk verantwoord beleggen, rapportages, wet- en regelgeving etc.. Het team is hierin vernieuwend en bedient een steeds grotere en diverse groep klanten. Het...
Sprenkels & Verschuren Amsterdam, Rotterdam
jan 25, 2021
Fulltime
Sprenkels & Verschuren Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels & Verschuren. Binnen ons Risicomanagement team zijn wij actief voor pensioenfondsen, verzekeraars, ziekenhuizen en omroepen. Alle aan risicomanagement gerelateerde zaken die spelen bij onze klanten vormen het domein van het Risicomanagement team. Denk hierbij aan invulling van sleutelfuncties, invulling geven aan strategisch en operationeel risicomanagementbeleid, rapportages niet-financiële en financiële risico’s, wet- en regelgeving etc.. Het team is hierin...
Sprenkels & Verschuren Amsterdam, Nederland
jan 25, 2021
Fulltime
Bij Sprenkels & Verschuren zijn wij dagelijks bezig om complexe vraagstukken op het terrein van pensioenen, beleggen, verzekeren en risicomanagement terug te brengen tot de kern. Lange rapporten vol met tabellen, cijfers en analyses voldoen zelden direct aan de klantvraag. Onze uitdaging is om de klant met behulp van een begrijpelijk advies het juiste inzicht te geven, zodat zij zelf een beslissing kunnen nemen. Op dit moment werken er ongeveer 60 personen bij Sprenkels & Verschuren. Binnen ons actuariële team zijn wij actief voor pensioenfondsen, ondernemingen, werknemersvertegenwoordigers en verzekeraars. Alle aan actuariaat gerelateerde zaken die spelen bij onze klanten vormen het domein van het Actuariaat, denk hierbij aan adviezen over het ontwerp en de kosten van verschillende pensioenregelingen, invulling geven aan strategisch/actuarieel beleid, rapportages, jaarwerken, certificering, wet- en regelgeving etc.. Het team is hierin vernieuwend en bedient een...