Roodhals Capital

Roodhals Capital is een financiële transactie- en advies boutique, met kantoren in Den Haag en Londen. Wij bieden middelgrote bedrijven en institutionele beleggers een breed scala aan financiële oplossingen, vaak gericht op kapitaal transacties in orde grootte €10-€200 miljoen.

Onze focus ligt op bedrijfs-, vastgoed- en (lening)portefeuille transacties in Nederland.

Roodhals Capital Den Haag, Nederland
jul 21, 2019
Fulltime
Roodhals Capital wil zijn team uitbreiden met een (junior) analist(e). Studeer jij binnenkort af en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de wereld van corporate finance? Als analist(e) ben je al gauw de spil binnen onze transactiegerichte corporate finance boutique. Ben jij de enthousiaste student(e) met kwantitatieve achtergrond die graag modellen bouwt, diep in de materie duikt en oplossingsgericht transacties met ons team van professionals wil begeleiden? Sta jij op het punt om af te studeren? Dan zoeken wij jou! Wie zijn wij Roodhals Capital is een corporate finance boutique, met kantoren in Den Haag en Londen. Wij bieden middelgrote bedrijven en institutionele beleggers een breed scala aan financiële oplossingen, vaak gericht op kapitaaltransacties van €10-€200 miljoen in Nederland en daarbuiten. Vereisten Eindfase Master studie economie/bedrijfskunde/econometrie of een andere studie met interesse in finance Goede Excel, PowerPoint en/of andere presentatie media skills Communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands Passie voor en kennis van de financiële wereld Ondernemende en commerciële houding Teamplayer Op korte termijn beschikbaar Wat wij bieden Uitdagende baan in de wereld van kapitaaltransacties en financiering van bedrijven Levendige werkomgeving binnen ons team van finance specialisten Betrokkenheid bij transacties van mandaat tot closing Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden Interesse? Wil jij solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatie naar Elisabeth Zimmermann via de apply button. Schroom niet om telefonisch contact op te nemen voor aanvullende informatie of vragen.
Roodhals Capital Den Haag, Nederland
jul 21, 2019
Internship
Roodhals Capital biedt een uitdagende financiële stage aan. Ben jij die enthousiaste student(e) die de wereld van corporate finance wil leren kennen? Lijkt het je interessant om financiële transacties van dichtbij mee te maken en als stagiair ons team te komen versterken? Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit research naar bedrijven en hun marktomgeving, het maken van pitches en het bouwen van financiële modellen. Hoe diep je in de materie duikt en hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt is afhankelijk van jouw inzet en interesses. Ons team staat klaar voor je om jouw academische kennis naar de financiële praktijk van onze corporate finance boutique te vertalen door je vanaf dag één bij transacties te betrekken. Ben jij beschikbaar voor 3 tot 6 maanden? Dan zoeken wij jou! Wie zijn wij Roodhals Capital is een corporate finance boutique, met kantoren in Den Haag en Londen. Wij bieden middelgrote bedrijven en institutionele beleggers een breed scala aan financiële oplossingen, vaak gericht op kapitaaltransacties van €10-€200 miljoen. Vereisten Eindfase Bachelor of Master studie economie/bedrijfskunde/econometrie of een technische studie met interesse in finance Goede Excel, PowerPoint en/of andere presentatie media skills Communicatief sterk in zowel Engels als Nederlands Passie voor de financiële wereld Ondernemende en commerciële houding Teamplayer Duur 3-6 maanden Wat wij bieden Uitdagende stage in de wereld van kapitaaltransacties en financiering van bedrijven Levendige en leerzame omgeving waarin jij praktijkervaring opdoet door direct samen te werken met ons team van specialisten, die ook graag van jou leren Marktconforme stagevergoeding Mogelijk een leuke job na je stage en afstuderen Interesse? Is deze stage iets voor jou? Stuur dan je CV en korte motivatie naar Elisabeth Zimmerman via de apply button. Schroom niet om telefonisch contact op te nemen voor aanvullende informatie of vragen.