Quantics

Quantics is een kleinschalig toonaangevend consultancybureau op het gebied van data science. Sinds de oprichting zijn wij succesvol op weg naar het behalen van ons doel, namelijk in de top van de data consultancybureaus te komen met behoud van ons kleinschalige karakter en bijbehorende cultuur. Door middel van onze onafhankelijkheid, sector overstijgende kennis en excellente professionals zijn wij van onschatbare waarde voor onze klanten.

 

Wat wij doen

Wij helpen klanten uit verschillende sectoren op projectbasis met het oplossen van complexe data gerelateerde vraagstukken. Onze ervaring bij klanten is breed, van de financiële sector en energiemaatschappijen tot telecomorganisaties en de auto-industrie. Onze econometrisch en anderszins technisch geschoolde consultants zijn in staat deze sector overstijgende ervaring om te zetten naar kennis die van een toegevoegde waarde zijn voor al onze klanten.

De projecten waar wij betrokken bij zijn variëren van sector tot afdeling tot discipline. Ons doel is hierbij om altijd heldere resultaten te leveren die bruikbaar inzicht voor de optimalisatie van de bedrijfsvoering. Binnen het domein van data consultancy zijn wij gespecialiseerd op de volgende gebieden:

  • Data Intelligence: analyseren van historische data voor toekomstvoorspellingen
  • Data Analytics: van ruwe data naar informatie en besluitvorming
  • Data Engineering: het ontwerpen en bouwen van goed (samen)werkende data ecosystemen
  • Customer Data Insight: onderzoeken en optimaliseren van klant(gedrag) en klantreis

 

Wat ons kenmerkt

Wij worden gekenmerkt door onze enthousiaste, gedreven en multidisciplinaire consultants. Door onze mentaliteit om meerwaarde te leveren zijn wij snel en efficiënt in staat om onze opdrachtgevers te helpen in het realiseren van hun ambities. Daarnaast beschikken onze consultants niet alleen over sterk analytische vaardigheden, maar kunnen deze ook om zetten naar een helder advies die direct inzetbaar is voor de business. Ook krijgen wij veel energie van onze teamuitjes en het samen nadenken over de verdere groei en ontwikkeling van Quantics.

Wil jij meer weten over een carrière bij Quantics, wie wij zijn of wat wij voor mogelijkheden bieden? Neem dan contact op met Dorien de Boer (+31 6 28 61 72 12, dorien.de.boer@quantics.nl).

Quantics 's-Hertogenbosch, Nederland
mrt 05, 2019
Fulltime
Wil jij deel uitmaken van een kleinschalige toonaangevende organisatie en actief bijdragen aan het waarmaken van haar ambities? Ambieer jij een carrière in de kwantitatieve analyse of heb je hier al ervaring in en wil jij je klanten helpen het maximale uit hun data te halen? Beschik jij daarnaast over een sterk analytisch vermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als Data Consultant ga jij klanten in verschillende sectoren op projectbasis ondersteunen bij het oplossen van complexe data gerelateerde vraagstukken. Je gaat consumentengedrag inzichtelijk maken voor onze klanten, je gaat ze helpen bij het vaststellen van hun tarieven en stelt hun (financiële) risico's bloot. Dit alles op basis van hun data. Daarnaast zal je onze klanten helpen met de kwaliteitsverbetering van data en veranderingen naar aanleiding van wijzigingen in wet- en regelgeving. In deze rol sta je direct in contact met onze klanten en draag jij bij aan het realiseren van hun ambities. Het betreft een zeer uitdagende baan waarbij je niet alleen actief betrokken bent bij het realiseren van klantambities maar ook bij die van Quantics. Daarom word je bijvoorbeeld naast je werkzaamheden voor je klant ook betrokken bij de groei en ontwikkeling van Quantics. Om ervoor te zorgen dat jij deze uitdagingen optimaal aan kunt gaan, zorgen wij er door middel van trainingen, opleidingen en actieve coaching voor dat jij het maximale uit jezelf, de klant en Quantics kunt halen. Binnen Quantics zijn er daarnaast voldoende kansen om (in de toekomst) collega's te begeleiden en om je eigen netwerk en dat van ons uit te breiden. Wat bieden wij jou? Wisselende opdrachten bij klanten in verschillende sectoren Verantwoordelijkheid bij klanten en Quantics Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een leaseauto, laptop en mobiele telefoon) Zelfontplooiing door het volgen van trainingen en opleidingen Een informele, open en betrokken cultuur Wie ben jij? Afgeronde master in de econometrie of vergelijkbare studie zoals actuariële wetenschappen, data science of artificial intelligence Analytisch en affiniteit met programmeren (Python, R, SQL) Communicatief, klantgericht, ondernemend, leergierig en enthousiast Ambitie om actief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van een startende onderneming Uitstekend in het Nederlands en Engels Spreekt deze vacature jou aan, herken jij je in bovenstaand profiel en wil jij graag werken bij een ambitieuze professionele organisatie waarbij je de mogelijkheid krijgt vanaf de eerste dag al aanzienlijke impact te hebben? Dan komen we graag met jou in contact. Neem contact op met Dorien de Boer via de apply button