What impact will you make? 

Zoek je een uitdagende functie bij een grote professionele dienstverlener? Wil je in multidisciplinaire teams werken voor toonaangevende klanten uit alle industrieën? Wil je de marktproblemen van de toekomst vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen? Wil je echt een verschil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Elke dag maken wij bezig de wereld veiliger, slimmer, efficiënter en duurzamer met onze audits, fiscale en financiële adviezen, risk en consultancy diensten. En dat kunnen we alleen als de beste mensen voor ons kiezen.

Bij Deloitte willen we weten wie je bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt. Of dat nu ervaring opdoen in het buitenland, het opzetten van een start-up of het combineren van een baan met een opleiding is, niets is onbespreekbaar. Zie ons als het navigatiesysteem voor je carrière: je kunt overal naartoe, je moet alleen wel zelf op de knoppen drukken.

Je kunt bij ons aan de slag in de volgende vakgebieden:

Consulting: wil jij aan complexe projecten werken en onze klanten helpen om succesvol te worden in deze snel veranderende wereld? Dan ben je bij Consulting op de juiste plek. Groei in je expertise en help klanten intelligente beslissingen maken om voorop te blijven in de markt binnen een van onze vijf focus areas: Marketing, Technology, Human Capital, Business Operations of Strategy, Analytics en M&A.

Financial Advisory: de plek voor jou als als finance professional of vastgoedconsultant. We helpen organisaties met advies over merges & acquisitions, management buy-outs en financieringstrajecten. Maar ook met employee benefits, financial due diligence en advies over vastgoed.

Tax & Legal: zoek je een dynamische functie als fiscalist of jurist? Dan is Tax & Legal jouw plek binnen Deloitte. Wij maken het werk van mensen op de fiscale en juridische afdelingen van onze cliënten efficiënter en effectiever. Zij zijn een groot deel van de dag bezig met het verzamelen en interpreteren van informatie en werken vaak met verouderde of suboptimale methoden. Wij verbeteren die processen met behulp van technologie.

Accountancy: wil je aan de slag als innovatieve accountant voor beursgenoteerde multinationals, (middel)grote bedrijven of opdrachtgevers in de publieke sector? Dan is Deloitte Audit jouw plek. Bij ons kun je in je eigen regio werken, maar ook vanuit onze kantoren in Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven. Je verdiept je bijvoorbeeld in de administratieve organisatie, interne controle, corporate governance en risicomanagement.

Risk Advisory: Risico’s zijn binnen organisaties een constante realiteit. In traditioneel risicomanagement worden risico’ s gezien als iets om te vermijden om de waarde van een organisatie te beschermen. Binnen Risk Advisory zien we risico’ s juist als potentie om te groeien en bedrijfsprestaties beter te maken. Ons doel is om organisaties in staat te stellen om risicomanagement te gebruiken om meer agile te worden en hun professionals de machtigheid te geven om risico’ s op de meest efficiënte manier te managen om zo waarde te creëren.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 6.000 medewerkers is Deloitte de grootste organisatie in Nederland op bovenstaande vakgebieden. Bovenal is Deloitte een werkgever die zich verdiept in wat jou motiveert, en die je in staat stelt om die motivatie elke dag om te zetten naar impact voor jezelf, je klanten en de maatschappij.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op werkenbijdeloitte.nl!

 

 

Deloitte Amsterdam, Nederland
okt 09, 2020
Fulltime
Make a difference by creating value from data. At Deloitte. What impact will you make? Are you capable of translating business risks into data-driven controls? Are you crazy about puzzling with large datasets and can you use them to quantify any business risks identified? Can you visualize data analysis results in a dashboard such that any CEO can readily understand them? This is how advising leading clients on how to properly translate information issues into data-driven solutions; supporting clients with the design and building these data solutions and reporting to your Deloitte superior and the client; communicating the data program plan, managing client stakeholders and the required change management; the opportunity to develop yourself in a rapidly growing team. (W)here At Deloitte, the largest organization in the field of Audit and Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory, Tax and Legal. In the Netherlands,...
Deloitte Amsterdam, Nederland
okt 09, 2020
Student Employee
Maak het verschil door waarde te creëren uit data. Bij Deloitte. Make an impact that matters Ligt jouw passie in het puzzelen met data en wil jij hier graag ervaring in opdoen? Dan is het ideaal om binnen Risk Advisory te beginnen met een bijbaan en dagelijks nieuwe dingen te leren op het gebied van o.a. data analyse. Valt er in de financiële data trends te ontdekken? Welke nuttige informatie kan er uit de financiële data gehaald worden? Hoe bouw ik een zo efficiënt mogelijk datamodel? Vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheden en rapporteer je aan je leidinggevende, waardoor je jezelf zeer snel zult ontwikkelen en veel nieuwe kennis tot je zal nemen. Je zult intensief werken aan een geavanceerd dashboard waarin analyses op grote datasets uitgevoerd kunnen worden door de klant. Daarnaast zal je direct contact hebben met klanten, zodat het dashboard naar hun wensen afgesteld kan worden. This is how het adviseren...
Deloitte Amsterdam, Nederland
okt 09, 2020
Fulltime
Klanten ondersteunen bij het maken en realiseren van strategisch keuzes omtrent integraties en separaties. Bij Deloitte. Making an impact that matters Als Junior Consultant help je bedrijven met het beslissen in welke markt ze opereren en hoe ze daar succesvol in zullen zijn. Deze strategische keuze kan leiden tot een overname, een samenwerking of een afsplitsing. Tevens help je onze klanten om deze strategie te bepalen en vervolgens hoe ze dit succesvol uit kunnen voeren. This is how ontwikkelen van verschillende opties voor niet-organische groei; uitvoeren van integraties en separaties van strategie tot executie op commercieel, operationeel en backoffice gebied; voorbereiden van workshops en bijeenkomsten; samenwerken met klanten en collega’s vanuit diverse functies en/of Deloitte teams (bijvoorbeeld andere Monitor Deloitte teams, Analytics) om strategische end-to-end transformaties te sturen; bijwonen van trainingen om je persoonlijke...