Maas Lloyd

Maas Lloyd is een van de jongste Nederlandse schadeverzekeraars. In 2019 gestart en inmiddels werken we met zo'n 25 personen aan het uitbreiden van onze business. We zetten hierbij vol in op onze IT organisatie om op die manier vernieuwing en efficiëntie mogelijk te maken. 

Maas Lloyd fungeert als capaciteit verstrekker voor gevolmachtigd agenten en wil in de toekomst ook eigen verzekeringsproducten ontwikkelen. Dit doen we door met een frisse blik en technologische kijk op zaken samen met de volmachtmarkt op te trekken. Hoe het precies zit en wat we doen, leggen we je graag een keer uit! 

We zijn in onze snel groeiende IT organisatie op zoek naar uitbreiding van ons team. Gedreven studenten die een studie volgen met een sterke kwantitatieve component (bijvoorbeeld econometrie, informatica of wiskunde) zijn daarom van harte welkom. Belangrijk vinden wij dat je een echte teamspeler bent die graag nieuwe ideeën en initiatieven aandraagt. 

Maas Lloyd biedt een prettige werksfeer waarin de belangrijkste uitgangspunten samenwerking, vrijheid en plezier zijn. Daarnaast willen we graag dat je alle mogelijkheden krijgt om je op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak te ontwikkelen. Daarom kun je trainingen/cursussen naar wens volgen. Verder bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Geïnteresseerd maar staat je droombaan of de gewenste afstudeeropdracht er niet tussen? Neem contact op met Robert Smeets op robert.smeets@hampden.eu of 0682522920. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met je!