Maas Lloyd

Maas Lloyd is een van de jongste Nederlandse schadeverzekeraars. In 2019 gestart en inmiddels werken we met zo'n 25 personen aan het uitbreiden van onze business. We zetten hierbij vol in op onze IT organisatie om op die manier vernieuwing en efficiëntie mogelijk te maken. 

Maas Lloyd fungeert als capaciteit verstrekker voor gevolmachtigd agenten en wil in de toekomst ook eigen verzekeringsproducten ontwikkelen. Dit doen we door met een frisse blik en technologische kijk op zaken samen met de volmachtmarkt op te trekken. Hoe het precies zit en wat we doen, leggen we je graag een keer uit! 

We zijn in onze snel groeiende IT organisatie op zoek naar uitbreiding van ons team. Gedreven studenten die een studie volgen met een sterke kwantitatieve component (bijvoorbeeld econometrie, informatica of wiskunde) zijn daarom van harte welkom. Belangrijk vinden wij dat je een echte teamspeler bent die graag nieuwe ideeën en initiatieven aandraagt. 

Maas Lloyd biedt een prettige werksfeer waarin de belangrijkste uitgangspunten samenwerking, vrijheid en plezier zijn. Daarnaast willen we graag dat je alle mogelijkheden krijgt om je op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak te ontwikkelen. Daarom kun je trainingen/cursussen naar wens volgen. Verder bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Geïnteresseerd maar staat je droombaan of de gewenste afstudeeropdracht er niet tussen? Neem contact op met Robert Smeets op robert.smeets@hampden.eu of 0682522920. Hij bespreekt graag de mogelijkheden met je! 

sep 08, 2022
Fulltime
Maas Lloyd 's-Gravenweg, Rotterdam, Nederland
Hoe word ik Junior Python Data Engineer bij Maas Lloyd? Ben jij gek op cijfers, graag breed inzetbaar en krijg je energie van het bouwen aan een nieuwe IT organisatie? Lees dan snel verder! Dit vind je leuk om te doen Werken met (heel veel) data, gebruikt voor het analyseren van bestaande klanten tot het opzetten van nieuwe producten. Programmeren (bekend zijn met Python is een plus) Kennis opdoen over data modeling en ETL processen Jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Relaties opbouwen met diverse (Europese) stakeholders. Samen met het team werken aan een groeiende IT organisatie. Inclusief borrels, brainstorm sessies, obstakels overwinnen en het vieren van successen! Hier herken jij jezelf in Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau waarbij de gevolgde opleiding een stevige kwantitatieve component bevat. Geen minimale werkervaring vereist maar naast je studie ook andere “dingen” ondernomen...
sep 08, 2022
Parttime
Maas Lloyd Rotterdam, Nederland
Hoe word ik Junior Business Analist bij Maas Lloyd? Ben jij gek op cijfers, graag breed inzetbaar en krijg je energie van het bouwen aan een nieuwe IT organisatie? Lees dan snel verder! Dit vind je leuk om te doen Werken met (heel veel) data, gebruikt voor het analyseren van bestaande klanten tot het opzetten van nieuwe producten. Werken met tools als SQL, PowerBI, Confluence of Jira. Begeleiden in het managen van IT projecten, zodat onze ontwikkelaars aangestuurd kunnen worden, spreekt je aan. Analyseren in de breedste zin van het woord: doorspitten van (nieuwe) data, rapportages opstellen voor diverse stakeholders of ad-hoc analyses opstellen. Jezelf ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Relaties opbouwen met diverse (Europese) stakeholders. Samen met het team werken aan een groeiende IT organisatie. Inclusief borrels, brainstorm sessies, obstakels overwinnen en het vieren van successen! Hier herken jij jezelf in...