De verantwoordelijkheid over 250 miljard euro en het pensioen van 4,4 miljoen pensioendeelnemers. Draag jij die met ons mee?

 

Wie zijn wij?

PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteit is vermogensbeheer, pensioenbeheer en advisering. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,4 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 250 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch? 

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de langere termijn. Hierbij geloven wij in de sturende kracht van geld. Dit doen wij door de 250 miljard euro die wij voor onze klanten beheren meer en meer verantwoord te beleggen. Wij laten daarmee zien dat financieel en maatschappelijk rendement samengaan. Wij zien pensioen niet los van andere aspecten in het leven die ook belangrijk zijn voor pensioendeelnemers: zorg, wonen en werk. Samen met pensioen bepalen die de kwaliteit van de oude dag. PGGM’ers zetten hun kennis en vakmanschap in om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Dat doen wij allereerst door te werken aan een goed pensioen met excellente pensioenuitvoering. En dat doen wij door oog te hebben voor een duurzame samenleving en bijdragen te leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Met onze klanten en partners streven wij zo naar een toekomstbestendige invulling van de oudedagsvoorziening: voor een waardevolle toekomst.

 

Werken bij PGGM

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Je wordt gestimuleerd  om initiatief te nemen en krijgt veel vrijheid om PGGM te ontdekken.

 

What’s in it for you?

Wij zijn doorlopend op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten. Voor academisch (afgestudeerde) toptalenten bieden we zowel corporate, investment als quant traineeships, leerzame afstudeer- en meewerkstages en uitdagende startersfuncties. Dus heb je interesse kijk dan op onze website: www.pggm.nl/werken-bij of neem contact op met: Meryem el Ajjouri - Campus Recruiter via Meryem.el.ajjouri@pggm.nl of 06-51064717.

sep 12, 2023
Internship
PGGM Zeist, Nederland
PGGM Infrastructure invites you to join the team during a three-month internship period. As an intern, you: Have to opportunity to work on all aspects of the investment process, e.g. lead generation through sector studies, due diligence and valuation workstreams during acquisition processes, or value creation projects at our portfolio companies; Gain experience in analyzing investment opportunities, financial modeling, and presenting your findings to the PGGM team; and Interact extensively with the investment team and build relationships with internal and external stakeholders involved in transactions, portfolio companies or sector/market analysis.   Your department PGGM Infrastructure is a top tier institutional direct investor with an open-ended fund and an increased focus on investing in the energy transition. We invest in companies, essential for society, that generate stable long-term cashflows and have a positive impact. The...
Quantitative Finance Asset Management Finance Risk Management Actuarial Sciences Data Science Banking Private Equity
aug 05, 2023
Fulltime
PGGM Zeist, Nederland
PGGM beheert de pensioenen van miljoenen mensen. Jouw werk heeft dus een grote maatschappelijke impact. In de rol van junior riskmanager leer je alle facetten van het vak van collega’s, via interne opleidingen en/of door externe studieprogramma’s, zodat je na enige tijd kunt instromen als riskmanager op een van de expertisegebieden. Daarna wordt het echt interessant: je kunt doorgroeien naar een medior-, senior- of zelfs een expertfunctie. Je krijgt dan steeds meer verantwoordelijk bij het beoordelen van het risicomanagement in de eerste lijn. Je leert over de grenzen van bedrijfsonderdelen heen te kijken, om te komen tot een integraal inzicht in de risico’s en de mate waarin deze voor PGGM en haar klanten zijn beheerst. Dit is nu nog even toekomstmuziek. Solliciteer om te beginnen naar de functie van junior Enterprise riskmanager bij PGGM en start snel met je opleidingstraject!     Dit ga je direct al leren:...
Quantitative Finance Asset Management Risk Management Data Science