Focus Orange in het kort

Focus Orange is een strategisch adviesbedrijf dat organisaties helpt bij het verbeteren van hun investering in het menselijk kapitaal, op een innovatieve en data gedreven manier. Al meer dan 150 organisaties gebruiken onze inzichten en ondersteuning om de impact van hun personeelsbeleid te vergroten, waaronder AkzoNobel, Eneco, FrieslandCampina en T-Mobile.

Wat is het doel van Focus Orange?

Ons doel is om de investering in mensen te optimaliseren. Wij helpen organisaties bij het opstellen van beleid op het gebied van personeel, arbeidsvoorwaarden en pensioen. Onze analyses en adviezen zijn hierin waar mogelijk kwantitatief onderbouwd. Wij geloven in modern en innovatief werkgeverschap, dat meetbare resultaten oplevert in co-creatie met medewerkers.

De sfeer bij Focus Orange Advisory

Bij Focus Orange maak je deel uit van een jong, ondernemend en gezellig team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. We zijn geen traditionele organisatie en doen alles vaak net even anders.

Ons kantoor is vlakbij het Amstel station in Amsterdam. Dit is waar we hard werken maar ook de tijd nemen om uitgebreid samen te lunchen. Op vrijdag middag drinken we een borrel en we organiseren regelmatig uitjes, zoals het jaarlijkse team weekend.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website www.focusorange.com of volg ons op LinkedIn

Focus Orange James Wattstraat 77k, Amsterdam, Nederland
mrt 11, 2021
Fulltime
Maak jij graag complexe data-analyses en wil je strategische uitdagingen oplossen? Heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge ambitieuze organisatie? Lijkt het jou leuk om ondernemingen ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen rondom de inzet van hun werknemers? Dan zoeken wij jou!  Wat ga je doen? Als Associate Consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel-gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden)berekeningen, waarvan je je...
Focus Orange James Wattstraat 77k, Amsterdam, Nederland
mrt 11, 2021
Student Employee
Vind je het leuk om data-analyse te gebruiken om strategische uitdagingen op te lossen? Wil je werkervaring opdoen tijdens je studie en heb je de ambitie om door te groeien bij een jonge organisatie? Dan zoeken wij jou! Wat ga je doen? Als Werkstudent Associate Consultant bij Focus Orange ondersteun jij bij klantprojecten over de volle breedte van onze dienstverlening. Je werkt met name voor multinationals aan verschillende uitdagende projecten die kunnen variëren van ‘gender pay gap’ analyses tot het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden bij fusies. In deze projecten is het jouw taak de data in te zetten om praktische en begrijpbare oplossingen en adviezen voor de klant te maken. De nadruk van je werkzaamheden ligt op het maken van (kwantitatieve) analyses, het bouwen van (Excel-gebaseerde) tools en modellen en het maken van complexe (arbeidsvoorwaarden)berekeningen, waarvan je je conclusies vervolgens in een presentatie samenvat. Je werkt samen met onze...