Focus Orange in het kort

Focus Orange is een strategisch adviesbedrijf dat organisaties helpt bij het verbeteren van hun investering in het menselijk kapitaal, op een innovatieve en data gedreven manier. Al meer dan 150 organisaties gebruiken onze inzichten en ondersteuning om de impact van hun personeelsbeleid te vergroten, waaronder AkzoNobel, Eneco, FrieslandCampina en T-Mobile.

Wat is het doel van Focus Orange?

Ons doel is om de investering in mensen te optimaliseren. Wij helpen organisaties bij het opstellen van beleid op het gebied van personeel, arbeidsvoorwaarden en pensioen. Onze analyses en adviezen zijn hierin waar mogelijk kwantitatief onderbouwd. Wij geloven in modern en innovatief werkgeverschap, dat meetbare resultaten oplevert in co-creatie met medewerkers.

De sfeer bij Focus Orange Advisory

Bij Focus Orange maak je deel uit van een jong, ondernemend en gezellig team, waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. We zijn geen traditionele organisatie en doen alles vaak net even anders.

Ons kantoor is vlakbij het Amstel station in Amsterdam. Dit is waar we hard werken maar ook de tijd nemen om uitgebreid samen te lunchen. Op vrijdag middag drinken we een borrel en we organiseren regelmatig uitjes, zoals het jaarlijkse team weekend.

Meer weten?

Neem een kijkje op onze website www.focusorange.com of volg ons op LinkedIn