The human side of digital

Bij KPMG ontwikkel je geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen. Op deze manier werken wij met onze klanten in hun streven naar groei of progressie. Wij combineren de nieuwste technologieën met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? 

Om welke digitale uitdagingen het ook gaat, bij KPMG haal je het uiterste uit elke technische innovatie. Zo help je organisaties bij hun digitale transformatie, versterk je de cyber security van onze klanten, ga je aan de slag met complexe vraagstukken op het gebied van data, implementeer je ERP-systemen of adviseer je op het gebied van FinTech.

Open, creatief en ondernemend

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. Je kunt jezelf zijn, voelt je gewaardeerd en weet dat je het verschil kunt maken.

De ultieme omgeving voor groei

Bij KPMG heb je snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. We hebben heel wat specialismen in huis, dus we bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan.

Jij vindt jouw uitdaging bij KPMG!

People-driven progress

apr 11, 2022
Fulltime
KPMG Amstelveen, Nederland
Het Actuarial & Insurance Risk (AIR) team biedt een breed scala aan klanten binnen de verzekerings- en pensioensector passend advies bij hun uitdagingen. Advies dat kan variëren van het identificeren en kwantificeren van nieuwe risico’s zoals cyber- en klimaatrisico’s, tot het ondersteunen van verzekeraars en pensioenfondsen bij het verbeteren van het risicomanagement. Binnen het AIR team kom je met gemotiveerde en energieke collega’s te werken, die betrokken zijn en waarde hechten aan goede onderlinge verhoudingen binnen het team en elkaar ook graag op een borrel of team trip treffen. Kom jij ons team versterken?  Hoe pas je kwantitatieve analyses toe in de praktijk? Hoe meten en beheersen onze klanten hun risico's? Welke FinTech oplossingen zijn toekomstbestendig en waardevol? Hoe breng je bestaande en toekomstige risico's in kaart? Hoe blijf je voorbereid op veranderende wet- en regelgeving?  ...
apr 04, 2022
Fulltime
KPMG Amstelveen, Nederland
Jouw uitdagingen Hoe pas je kwantitatieve analyses toe in de praktijk? Hoe meten en beheersen onze klanten hun risico's? Welke FinTech oplossingen zijn toekomstbestendig en waardevol? Hoe breng je bestaande en toekomstige risico's in kaart? Hoe blijf je voorbereid op veranderende wet- en regelgeving? Dit neem jij mee (Bijna) afgeronde kwantitatieve of financiële WO master Oplossingsgerichtheid en analytische vaardigheden Brede interesse in de financiële wereld De instelling van een teamplayer Enthousiasme en motivatie     Wat ga jij doen als Junior Consultant Financial Risk Management? Het Financial Risk Management (FRM) team ondersteunt voornamelijk banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen bij vraagstukken rondom financieel risicomanagement, zowel vanuit kwantitatief als kwalitatief perspectief. Als...