Human Capital

HUMAN CAPiTAL is een recruitment bureau met een kantoor in de groenste buurt van centrum Amsterdam. Sinds 2005 zijn wij succesvol op het gebied van werving & selectie en detachering voor de ICT en Sales markt door heel Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat mensen zich thuisvoelen in een organisatie en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door persoonlijk contact en openheid zijn de recruitment specialisten in staat om de wensen en ambities van zowel klant -van MKB tot multinational- als kandidaat -van junior tot senior- in kaart te brengen om vervolgens de beste match te maken en lange termijn relaties te genereren.

De recruitment specialisten van HUMAN CAPiTAL zijn vakmensen die met efficiëntie en discretie te werk gaan. Onze consultants hebben een netwerk binnen een bepaald vakgebied en zijn up-to-date van elke ontwikkeling. Mede hierdoor zijn wij in staat jou proactief en inhoudelijk te adviseren.
Door persoonlijk contact zijn wij in staat om jouw wensen, ambities en karakter in kaart te brengen. Op basis van jouw vaardigheden en persoonlijke eigenschappen maken we de beste match bij onze klanten. HUMAN CAPiTAL begeleidt je gedurende de sollicitatiegesprekken, zodat je goed voorbereid bent – je weet wat je kan verwachten.

Bel ons op 020 614 27 11 om jouw wensen en vooruitzichten te bespreken. Samen zetten we de volgende stap in jouw carriere!

Human Capital Amsterdam, Nederland
nov 20, 2019
Traineeship
Ben jij net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging? Voor de marktleider op het gebied van data analytics, zijn wij op zoek naar Econometristen die een carrière als data analytics consultant ambiëren. De werkgever biedt jou een uitstekend opleidingstraject en goede begeleiding van senior consultants aan, waardoor je snel in het vak groeit. Het bedrijf telt ruim 70 medewerkers en heeft mede daardoor een hechte en gezellige bedrijfscultuur waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Het kantoor is uitstekend te bereiken, zowel met de auto als met openbaar vervoer. Functieomschrijving Bij aanvang van dienstverband volg je een intensieve opleiding van zes weken waarin je het programmeren in SAS word geleerd - De meest gebruikte data analytische tool in de wereld. Hierna ga je als junior consultant aan de slag bij diverse klanten, met name in de randstad, in teamverband en onderbeleiding van senior consultants. Je zult grotendeels projectmatig te werk gaan waarbij je klanten advies geeft op het gebied van data analytics. De klanten zijn voornamelijk grote en middelgrote organisaties die voornamelijk in de randstad zitten. Op dit moment lopen er projecten bij onder ander klanten als de NS, Rijkswaterstaat, KNVB, FrieslandCampina, ING, ABN AMRO en de Belastingdienst. Wanneer het advies gehonoreerd wordt door de klant dan wordt in teamverband alle stappen doorlopen van de blueprint tot de uiteindelijke implementatie van SAS. Overige mogelijke werkzaamheden zijn aanpassingen van de functionaliteiten van de bestaande software realiseren en of het beheren van de applicatie, remote of op locatie. Functie-eisen Bachelor of Master Econometrie Sterk analytisch vermogen Communicatief vaardig Reisbereidheid Interesse in data analyse en IT Beloning Jaarcontract Opleidingstraject van 6 weken €2700 (+2 euro per elk gewerkt uur, wanneer je als consultant word ingezet) 28 vakantiedagen Laptop, mobiel Lease auto (wanneer je volledig inzetbaar bent als Data analytics consultant) Klinkt een baan als data analytics consultant jou wel interessant? Reageer meteen door contact op te nemen met Jan Andries Stam via de apply button. Voor meer interessante vacatures, bezoek onze website  www.humancapital.nl
Human Capital Amsterdam, Nederland
nov 11, 2019
Fulltime
Voor een leuke informele softwareontwikkelaar in Amsterdam zijn wij op zoek naar gedreven starters; bij voorkeur met een beta achtergrond. Het bedrijf is gevestigd in een statig pand in Amsterdam oud-zuid, naast het Vondelpark. Deze organisatie bestaat nu bijna 10 jaar en heeft al 50 data engineers in dienst. Lijkt het je leuk om in je lunch een balletje te trappen bij mooi weer met je collega’s, of verheug jij je juist meer op de wekelijkse vrijmibo? Mocht jij nou net niet enthousiast worden van voetbal of een borrel, dan geniet je van een heerlijke verzorgde lunch of bereid jij toch gewoon alvast voor op de volgende hackathon! Functieomschrijving Wil jij samen met 50 gedreven collega’s data inzichtelijk maken voor haar klanten; dan wij op zoek naar jou! Je levert oplossingen aan klanten, waarbij iteratief wordt ontwikkeld volgens de scrum methodiek door middel van de “lowcode” van Mendix waarbij jij de ingebouwde modules & templates implementeert en gelijk de front-end van de applicatie er visueel aantrekkelijk uit laat ziet. Zij hebben verschillende klanten in de zorgsector, financiële wereld en doen zaken met diverse startups! Functie eisen Een afgeronde universitaire opleiding richting bijvoorbeeld ICT, Econometrie, Wiskunde, Natuurkunde, Biologie, Klinische Psychologie (of overige vergelijkbare exacte opleidingen) Je bent communicatief, representatief en hebt een passie voor data Je hebt een sterk analytisch vermogen en wordt enthousiast van het oplossen van vraagstukken Reisbereidheid Beloning 2500 of 2750 euro bruto afhankelijk van ervaring en opleiding 25 vakantiedagen NS Businesscard Vergoeding ziektekostenverzekering Onbeperkt opleidingen en cursussen volgen Laptop/ mobiel Wanneer deze functie jou aanspreekt reageer dan meteen door contact op te nemen met Jan Andries Stam op 020 614 27 11 of via de apply button. Voor meer interessante vacatures, bezoek onze website  www.humancapital.nl .