Bouw je eigen toekomst – bij Aegon!

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dit betekent dat we ons verantwoordelijk voelen voor de financiële bewustwording en ontwikkeling van mensen.

 

Wie zijn we?

We zijn een toonaangevende financiële dienstverlener die wereldwijd zo’n 40 miljoen klanten helpt op het gebied van vermogensbeheer, pensioenen en verzekeringen. Momenteel is Aegon actief in Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika, Brazilië, India en China.

 

Wat doen we?

Aegon ontwikkelt begrijpelijke oplossingen die klanten financieel zelfstandig en onafhan­kelijk maken. De markt van financiële dienstverlening verandert in hoog tempo. Om mee te gaan met technologische innovaties staan e-commerce en customer intelligence hoog op onze agenda. Op die manier kunnen we klanten nóg beter en sneller helpen. Deze innovatieslag heeft al een aantal bijzondere start-ups opgeleverd. Zoals Kroodle, de eerste Facebook-verzekeraar, en Knab, een snel groeiend financieel platform.

 

Wie zoeken we?

Voor alle digitale veranderingen zoeken we nieuwe collega’s. Bètatalenten die lef hebben, analytisch sterk zijn, helder communiceren en zelf initiatief nemen. We zoeken gedreven studenten econometrie, informatica, wiskunde of natuurkunde die hun kennis willen inzetten voor een prachtige toe­komst – voor zichzelf, voor onze klanten en voor Aegon. Wil jij écht het verschil maken? Dan biedt Aegon je alle ruimte om die toekomst mo­gelijk te maken.

 

Wat bieden we jou?  

Aegon heeft een prettige en energieke werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staan. Je krijgt volop kansen om trainingen en coachingtrajecten te volgen. We hechten veel waarde aan collegialiteit en samenwerking. Een sfeer die medewerkers ervaren als dynamisch, eerlijk en oprecht. We bieden bovendien uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Interesse?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? En ben je benieuwd welke stages en/of traineeships Aegon biedt? Kijk dan op werkenbijaegon.nl.

AEGON Den Haag, Nederland
nov 16, 2020
Student Employee
Voor de afdeling Finance Zakelijk, onderdeel van Financiën Nederland, zijn wij op zoek naar een werkstudent business control. Kom jij ons team bij Aegon versterken? De functie in een notendop Finance Zakelijk is de schakel tussen het Zakelijk bedrijfsonderdeel en de rest van Financiën Nederland. Hierdoor moet de afdeling continu financiële ontwikkelingen vertalen naar de business en business ontwikkelingen vertalen naar Financiën. Hiermee speelt de afdeling een cruciale rol, zeker gezien de continue veranderingen in de pensioenmarkt, wetgeving, IFRS- en Solvency II waarderingen en toezichteisen. De werkzaamheden van het onderdeel business control richten zich op cost control, business rapportages, activity based costing en het maken van middellange- en lange termijn business plannen.  De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als werkstudent zijn: Ondersteunen van het team bij het maken van de reguliere rapportages....