ECP Nederland

ECP Nederland (www.ecpay.nl) is een FinTech organisatie uit Rotterdam met de ambitie en drive om gezonde bedrijven optimaal te doen groeien. Op dit moment zijn zij op zoek naar uitbreiding op de financiele afdeling, namelijk een medewerker uitgaande betalingen.

Organisatie

ECP Nederland werkt met een volhardend team van vakkundige en inventieve professionals om ondernemingen te ontzorgen en te begeleiden bij financieringsprocessen en cashflowmanagement. Met de jarenlange ervaring op het gebied van Factoring, Financiering en Cashflow bieden zij het alternatief voor het MKB met financiële oplossingen.

ECP Nederland Rotterdam, Nederland
nov 19, 2019
Fulltime
Functie Je verwerkt gegevens tot heldere rapportages. Ook zal je gebruik maken van statistische methoden en programma’s om gegevens te interpreteren en analyseren en nuttige bedrijfsrapporten te genereren. Je signaleert trends en verwerkt deze in analyses voor het management. Jouw resultaten of voorspellingen zet je om in voor het management duidelijke taal. Tot je algemene Werkzaamheden/taken/verantwoordelijkheden vallen de volgende taken:  In kaart brengen van veranderingen  Bepalen gevolgen en impact van veranderingen  Bestuderen van datastromen  Bestuderen van historische datastromen  Trekken van conclusies uit historische datastromen  Geven van content aan data : wat betekent het in de praktijk?  Leggen van verbanden tussen data afkomstig uit verschillende systemen  Inventariseren en analyseren van data  Vertalen naar beslissing ondersteunende informatie  Ontwerpen van datastructuren  Ondersteunen van business en organisatie bij het (beter) inrichten bedrijfsdata en werkprocessen  Ondersteunen van de ICT en de operatie bij het (beter) inrichten van informatiesystemen en gegevensstromen Functie-eisen Master Degree in Econometrie (of soortgelijk) 0-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie Competenties: Analytisch, conceptueel denken, detailgericht, accuratesse en pragmatisch. Aanbod ECP is een platte en informele organisatie. Dit betekent korte lijnen, gezelligheid en gezamenlijk lunchen. Bij ECP heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in de functie en zul je je geen dag vervelen. Een fulltime uitdaging bij een snel groeiende Rotterdamse FinTech organisatie. Deze functie is ingeschaald tussen de € 2.500,- en € 3.500,- (a.h.v. opleiding en ervaring). Daarnaast zijn er 24 vakantie dagen, is er een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding (tussen de 10-20 km-er enkele reis). Inlichtingen Machiel van Kranenburg Van Kranenburg Recruitment Tel. 06-34249819 Solliciteer via de apply button!