Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. Vanuit vijf vestigingen bieden we oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

 

Maak je ambities waar bij Van Oers

Bij Van Oers heeft je werk direct invloed op ondernemers, de lokale economie en daarmee de samenleving. We kijken daarom voorbij de cijfers, bouwen aan duurzame relaties. Want mensen bepalen het succes. Je bent daarom continu bezig met wat er speelt bij klanten maar zeker ook bij collega’s. En die collega’s hebben net zo goed oog voor jou.

 

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Bij Van Oers communiceren we helder en eerlijk, hoog van de toren blazen doen we niet. Gewoon doen zegt ook iets over onze werkwijze: we zijn pragmatisch. We zetten samen met collega’s, partners en klanten de schouders eronder.

 

Je mag hier lef tonen

Want wie durft, die ontwikkelt. Zo staan we erin. Vlieg je een keer uit de bocht? Dat hoort erbij. Daarom krijg je hier de ruimte om jezelf vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak te ontwikkelen. En je krijgt hiervoor de middelen, want je kunt gebruik maken van de Van Oers University.

 

jul 01, 2024
Fulltime
Van Oers Hybrid
Introductie Bij van Oers staat de mens centraal. We werken niet met klanten, maar met de mens achter de ondernemer. Daarbij zijn het onze medewerkers die ons succes bepalen. Hun welzijn gaat daarom boven alles. We bouwen duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, onze samenleving en leefomgeving. Dat kunnen we alleen als we weten wat er speelt. Door dichtbij te zijn en met aandacht de verbinding te zoeken. Zoek jij de verbinding met Van Oers? Kom werken als Analist Transaction Services.   Wat ga je doen? Als Analist Transaction Services werk je in een team dat bestaat uit 20 collega’s die gespecialiseerd zijn in de onderdelen Debt Advisory & Restructering (D&R), Transaction Services (TS) en Mergers & Acquisitions (M&A). Je bent de financieel rechercheur van de afdeling, Je weet alle details van de klant. Je maakt een heldere analyse van het bedrijf op basis van de financiële historie, toekomstverwachtingen en risico’s. Je...
Quantitative Finance Strategy Consultancy