Arcturus

Arcturus laat alle sterren schitteren


Arcturus is een adviesbureau waar ruimte is voor talent! We bieden actuariële dienstverlening aan verzekeraars, pensioenfondsen en andere bedrijfstakken. We bouwen en onderhouden zelf tools voor de klanten, voeren analyses en berekeningen uit om goed te kunnen adviseren, en zijn Actuariële functiehouder. We bieden maatwerk aan onze klanten, dus saai wordt het nooit. 

De sterren van Arcturus schitteren op veel gebieden: je krijgt de kans om vernieuwend onderzoek te doen (denk aan duurzaamheidsrisico’s en data analytics) en ook om via detacheringsprojecten de markt goed te leren kennen. 

Kortom: heb je een kwantitatieve opleiding, interesse in risico’s en hun beheersing en wil je groeien? 
Check Arcturus voor de mogelijkheden! Kijk op onze website https://www.arcturus.nl

apr 23, 2024
Fulltime
Arcturus Utrecht, Randstad
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste junior actuaris/econometrist om ons team te versterken en verder te bouwen aan onze dienstverlening. We zoeken iemand die wil werken op verschillende projecten en een bijdrage levert aan complexe vraagstukken, meebouwt aan tooling en analyses uitvoert voor onze klanten. Scherp en analytisch denken en een kritische blik zijn daarbij belangrijk. Kennis op het gebied van Solvency II, risicomodellen, machine learning, statistische programmeertalen als ‘R’ en kennis van VBA is een pre. Arcturus is gevestigd in Utrecht, onze consultants werken verspreid over de Randstad en daarbuiten.   Profiel: Afgeronde academische opleiding (Actuariële Wetenschappen of Econometrie). Wil graag werkervaring opdoen als actuaris op het gebied van schade- en/of inkomensverzekeringen en data-scienceprojecten. Zelfstandig complexe materie eigen kunnen maken en hiervoor oplossingen te bedenken. Kennis omzetten in...
Actuarial Sciences Operations Research