ChipSoft

Wil jij meehelpen de zorg te verbeteren, maar zie jij jezelf niet direct aan het bed van een patiënt staan? Neem dan eens een kijkje bij ChipSoft, dat al jaren aan de top staat als het gaat om zorgautomatisering. ChipSoft heeft altijd plek voor developers en consultants met talent.

Als marktleider op het gebied van zorg-ICT voorziet ChipSoft veel Nederlandse en Belgische zorginstellingen van efficiënte, innovatieve softwareoplossingen. Geïntegreerde oplossingen binnen één systeem – HiX - die zorgen dat zorgverleners op het juiste moment de juiste zorg kunnen bieden.

Met gepassioneerde developers en consultants, die stuk voor stuk hart hebben voor de zorg, ontwikkelt het bedrijf vanuit Amsterdam, Antwerpen, Heerenveen en Hoogeveen oplossingen die de registratielast voor zorgverleners vermindert, de samenwerking tussen zorginstellingen verbetert en de patiënt meer regie geeft over zijn of haar behandeling. ChipSoft ontzorgt hiermee grote academische ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen, GGZ-instellingen, zelfstandige klinieken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstanties.

Met HiX als totaaloplossing voor de zorg zijn zorginstellingen van allerlei omvang altijd klaar voor nu én voor de toekomst. Daarin speelt digitale samenwerking en gegevensuitwisseling tussen alle partijen rondom de patiënt een steeds grotere rol.

Help jij graag mee de zorg verbeteren met slimme ICT? Stuur dan een mail naar recruitment@chipsoft.com.

 

Facebook: https://www.facebook.com/chipsoftbv/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/chipsoft/

Instagram: https://www.instagram.com/chipsoftnederland/

Website: Werken bij ChipSoft - Welkom

nov 30, 2023
Fulltime
ChipSoft Amsterdam
Jouw baan Het capaciteitsmanagement team van ChipSoft verzorgt voorspel – en optimalisatie modellen voor de ziekenhuis die werken met HiX. Deze modellen hebben als doel inzicht teven welke vraag er op de ziekenhuizen af komt om hun schaarse middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Als ontwikkelaar capaciteitsmanagement werk jij mee aan de ontwikkeling van deze modellen. Je zorgt ervoor dat nieuwe wensen die vanuit klanten en de consultants binnen komen verwerkt worden, maar draagt ook bij aan eigen ideeën om de modellen te verbeteren. Je werkt nauwkeurig, bent analytisch, komt het beste tot je recht in een team met jonge energieke mensen waar je leert door te doen en vind het leuk om te programmeren.   Jouw team Je komt in een jong team dat overloopt van enthousiasme, kennis en ambitie. Het team capaciteitsmanagement bestaat uit 20 collega's en is op dit moment vol in ontwikkeling.   Jouw werkdag We starten de dag...
Quantitative Logistics Data Science Software Engineer Tech Health Science
nov 30, 2023
Fulltime
ChipSoft Amsterdam, Nederland
Jouw baan Jij bent namens ChipSoft de specialist op het gebied van capaciteitsmanagement. Door jouw kennis van zorglogistiek ga jij zorginstellingen die met HiX werken advies geven op het gebied van capaciteitsmanagement. Hiermee ondersteun je bij het verkorten van de ligduur en zorg je voor de tijdige beschikbaarheid van de verschillende resources als OK en polisessie. Daarnaast zorg je door middel van zorgvuldige data-analyse dat zorginstellingen beter inzicht krijgen in zorgprocessen.   Als consultant beschik jij vanzelfsprekend over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben jij in staat om projecten tot een succesvol einde te brengen. Jij bent iemand die voldoening haalt uit het werken op het snijvlak van technologie, logistiek, verandermanagement, big data en zorg!    Jouw team Je komt in een jong team dat overloopt van enthousiasme, kennis en ambitie. Het team capaciteitsmanagement bestaat uit zeven collega's en is op dit moment...
Quantitative Logistics Data Science Software Engineer Tech Health Science