Cmotions is dé specialist op het gebied van data science. Door mensen, data en technologie slim met elkaar te verbinden, stellen wij onze opdrachtgevers in staat om op basis van inzichten goede beslissingen te nemen voor hun organisatie. Onze opdrachtgevers bestaan uit corporate bedrijven zoals VodafoneZiggo, Eneco en ING, maar ook non profits zoals Longfonds, Alzheimer Nederland en UWV.


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De afgelopen drie jaar zijn we door Consultancy.nl bestempeld als één van de top 5 data science bureaus van Nederland.
We zijn daarnaast de founder van toegepaste data en analytics opleidingen in Nederland en ervaren met het ontwikkelen, plaatsen en coachen van (young) talent.

mrt 06, 2024
Student Employee Traineeship
Cmotions Bunnik, Utrecht, Nederland
Functieomschrijving Cmotions is dé specialist op het gebied van data science. Door mensen, data en technologie slim met elkaar te verbinden, stellen wij onze opdrachtgevers in staat om op basis van inzichten goede beslissingen te nemen voor hun organisatie. Onze opdrachtgevers bestaan uit corporate bedrijven zoals VodafoneZiggo, Eneco en ING, maar ook non profits zoals Longfonds, Alzheimer Nederland en UWV. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. De afgelopen drie jaar zijn we door Consultancy.nl bestempeld als één van de top 5 data science bureaus van Nederland. We zijn daarnaast de founder van toegepaste data en analytics opleidingen in Nederland en ervaren met het ontwikkelen, plaatsen en coachen van (young) talent. Om die reden organiseren wij vanaf september weer een volgende editie van ons Talent Program Data & Analytics.   Wat doen wij voor jou in dit Talent Program? We beginnen in september met een state of the...
Data Science