Pipple

Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 15 data scientists. We maken de wereld een beetje mooier en onze klanten extreem blij door data science op een creatieve manier in te zetten. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen, zoals logistiek, banken, verzekeraars, industrie, overheid, energie, marketing en non-profit.

Hoe doen wij wat we doen? Door te denken als Pippi. We doen geweldige dingen omdat we houden van wat we doen. Daarnaast werken we nauw samen met onze klanten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat samenwerken leidt tot de beste oplossingen.

Wat we doen? We lossen complexe problemen op door nieuwe praktische oplossingen te ontwikkelen met behulp van wiskunde, statistiek, machine learning, kunstmatige intelligentie, aangepaste algoritmes en andere gave dingen.

Bij Pipple hechten wij veel waarde aan onze unieke cultuur. Wij werken bij Pipple vanuit een positief wereld- en mensbeeld.

Dat wil zeggen dat je bij ons vertrouwen krijgt in plaats van dat je het eerst moet verdienen. Vertrouwen om jezelf te mogen zijn en meer jezelf te kunnen worden, verantwoordelijkheden krijgt en de vrijheid om dit op jouw manier uit te voeren. Daarnaast vinden wij plezier en ontwikkeling erg belangrijk. Zo organiseren wij maandelijks onze eigen pipple-dagen en pipple-lectures en gaan wij ieder jaar op skivakantie met het hele team!

Pipple Eindhoven, Nederland
sep 30, 2019
Student Employee
Over ons Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 20 data scientisten. Door data op een creatieve manier toe te passen maken we onze klanten heel erg blij en de wereld en klein beetje mooier. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen bij zowel profit-als non-profit organisaties. Door een positieve en actieve kijk proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. Daarom is Pippi Langkous is onze heldin: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” De baan Als werkstudent bij Pipple ondersteun je de data scientist met hun projecten of werk je aan je eigen project. Wat je doet? Je lost complexe problemen op door nieuwe praktische oplossingen te ontwikkelen met behulp van wiskunde, statistiek, machine learning, kunstmatige intelligentie, aangepaste algoritmes en andere gave dingen. Naast dat je programmeert en veel samenwerkt in projectteams, heb je afhankelijk van het project ook veel klantcontact. Als werkstudent pak je ook  interne projecten op. Jij Voor deze baan zoeken wij iemand die: Net zo sociaal, energiek en innovatief is als wij Studeert in de richting van econometrie, wiskunde, data science of gelijkwaardig Niet alleen een hoog IQ heeft, maar ook een hoog EQ Pro-actief is en makkelijk leert Minstens twee dagen per week beschikbaar is Passie heeft voor data science en voor het leven Nog nooit heeft gewerkt bij Pipple, maar denkt dat hij/zij dat wel kan! Wij Pipple biedt jou: Een plek waar je jezelf mag zijn Een team van energieke en enthousiaste collega’s Veel vrijheid en verantwoordelijkheid Een goed salaris Persoonlijke begeleiding door een collega Pipple-gadgets en de kans om op vakantie te gaan met de Pipple-caravan Vele activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels, wintersportvakantie met collega’s en onze eigen Pipple-lectures en Pipple-dagen. Geïnteresseerd?  Solliciteer via de apply button!
Pipple Eindhoven, Nederland
sep 30, 2019
Thesis Internship
  Over ons Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 20 data scientisten. Door data op een creatieve manier toe te passen maken we onze klanten heel erg blij en de wereld en klein beetje mooier. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen bij zowel profit-als non-profit organisaties. Door een positieve en actieve kijk proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. Daarom is Pippi Langkous is onze heldin: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” De opdracht Bij Pipple zijn we op zoek naar afstudeerstagiaires die kunnen starten vanaf februari 2020. Je krijgt de kans om je 4 tot 6 maanden lang vast te bijten in een vraagstuk op het gebied van logistiek, finance of data science.  Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid om mee te werken! Jij Voor deze functie zoeken wij iemand die: Net zo sociaal, energiek en enthousiast is als wij De master econometrie, wiskunde, data science of gelijkwaardig volgt Een passie heeft voor data science en voor het leven Op zoek is naar een afstudeeropdracht Proactief is en out-of-the-box kan denken Nog nooit bij Pipple heeft gewerkt, maar denkt dat hij/zij dat wel kan!   Wij Pipple biedt jou: Een omgeving vol met creativiteit en innovatie Een plek waar je jezelf mag zijn Een marktconforme stagevergoeding Een opdracht voor 4 tot 6 maanden Een team van like-minded collega’s Coaching en begeleiding door een Pipple collega Pipple-gadgets en de kans om op vakantie te gaan met de Pipple-caravan Vele activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels, Pipple-dagen en onze eigen Pipple-lectures. Let op! Afstuderen bij ons kan zo leuk zijn dat je er blijft plakken…. Geïnteresseerd? Solliciteer via de apply button!