Pipple

Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 15 data scientists. We maken de wereld een beetje mooier en onze klanten extreem blij door data science op een creatieve manier in te zetten. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen, zoals logistiek, banken, verzekeraars, industrie, overheid, energie, marketing en non-profit.

Hoe doen wij wat we doen? Door te denken als Pippi. We doen geweldige dingen omdat we houden van wat we doen. Daarnaast werken we nauw samen met onze klanten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat samenwerken leidt tot de beste oplossingen.

Wat we doen? We lossen complexe problemen op door nieuwe praktische oplossingen te ontwikkelen met behulp van wiskunde, statistiek, machine learning, kunstmatige intelligentie, aangepaste algoritmes en andere gave dingen.

Bij Pipple hechten wij veel waarde aan onze unieke cultuur. Wij werken bij Pipple vanuit een positief wereld- en mensbeeld.

Dat wil zeggen dat je bij ons vertrouwen krijgt in plaats van dat je het eerst moet verdienen. Vertrouwen om jezelf te mogen zijn en meer jezelf te kunnen worden, verantwoordelijkheden krijgt en de vrijheid om dit op jouw manier uit te voeren. Daarnaast vinden wij plezier en ontwikkeling erg belangrijk. Zo organiseren wij maandelijks onze eigen pipple-dagen en pipple-lectures en gaan wij ieder jaar op skivakantie met het hele team!

mei 18, 2022
Internship
Pipple Eindhoven, Nederland
Over ons Pipple is een snelgroeiende data agency. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met een club van 30 enthousiaste Pippelaars. Door data, wiskunde en A.I. op een creatieve manier toe te passen, helpen we onze klanten en maken we de wereld een klein beetje mooier. Met een creatieve en onbevangen blik op de wereld proberen we het onmogelijke mogelijk te maken vanuit onze kernwaarden onbevangen, creatief en dienstbaar. De opdracht Bij Pipple zijn we op zoek naar afstudeerstagiaires die kunnen starten vanaf september 2022. Je krijgt de kans om je ongeveer 6 maanden lang vast te bijten in een vraagstuk op het gebied van logistiek, finance of data science. Naast het schrijven van je scriptie is er ook de mogelijkheid om twee dagen mee te werken als werkstudent. Binnen Pipple zijn wij altijd op zoek naar onderwerpen die de moeite waard zijn om te onderzoeken. Onderwerpen die om verdieping vragen om uiteindelijk onze dienstverlening nog beter te maken. Zo zorgen we...