Pipple

Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 15 data scientists. We maken de wereld een beetje mooier en onze klanten extreem blij door data science op een creatieve manier in te zetten. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen, zoals logistiek, banken, verzekeraars, industrie, overheid, energie, marketing en non-profit.

Hoe doen wij wat we doen? Door te denken als Pippi. We doen geweldige dingen omdat we houden van wat we doen. Daarnaast werken we nauw samen met onze klanten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat samenwerken leidt tot de beste oplossingen.

Wat we doen? We lossen complexe problemen op door nieuwe praktische oplossingen te ontwikkelen met behulp van wiskunde, statistiek, machine learning, kunstmatige intelligentie, aangepaste algoritmes en andere gave dingen.

Bij Pipple hechten wij veel waarde aan onze unieke cultuur. Wij werken bij Pipple vanuit een positief wereld- en mensbeeld.

Dat wil zeggen dat je bij ons vertrouwen krijgt in plaats van dat je het eerst moet verdienen. Vertrouwen om jezelf te mogen zijn en meer jezelf te kunnen worden, verantwoordelijkheden krijgt en de vrijheid om dit op jouw manier uit te voeren. Daarnaast vinden wij plezier en ontwikkeling erg belangrijk. Zo organiseren wij maandelijks onze eigen pipple-dagen en pipple-lectures en gaan wij ieder jaar op skivakantie met het hele team!