Pipple

Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 15 data scientists. We maken de wereld een beetje mooier en onze klanten extreem blij door data science op een creatieve manier in te zetten. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen, zoals logistiek, banken, verzekeraars, industrie, overheid, energie, marketing en non-profit.

Hoe doen wij wat we doen? Door te denken als Pippi. We doen geweldige dingen omdat we houden van wat we doen. Daarnaast werken we nauw samen met onze klanten, omdat wij ervan overtuigd zijn dat samenwerken leidt tot de beste oplossingen.

Wat we doen? We lossen complexe problemen op door nieuwe praktische oplossingen te ontwikkelen met behulp van wiskunde, statistiek, machine learning, kunstmatige intelligentie, aangepaste algoritmes en andere gave dingen.

Bij Pipple hechten wij veel waarde aan onze unieke cultuur. Wij werken bij Pipple vanuit een positief wereld- en mensbeeld.

Dat wil zeggen dat je bij ons vertrouwen krijgt in plaats van dat je het eerst moet verdienen. Vertrouwen om jezelf te mogen zijn en meer jezelf te kunnen worden, verantwoordelijkheden krijgt en de vrijheid om dit op jouw manier uit te voeren. Daarnaast vinden wij plezier en ontwikkeling erg belangrijk. Zo organiseren wij maandelijks onze eigen pipple-dagen en pipple-lectures en gaan wij ieder jaar op skivakantie met het hele team!

Pipple Eindhoven, Nederland
sep 30, 2020
Fulltime
Over ons Pipple is een snelgroeiende data science agency. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met een club van 30 medewerkers. Door data en wiskunde op een creatieve manier toe te passen maken we onze klanten heel erg blij en de wereld en klein beetje mooier. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen bij zowel profit- als non-profit organisaties. Door een positieve en actieve kijk proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. Daarom geloven we in het credo “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” De baan Om onze risk activiteiten verder uit te breiden zoeken we een data scientist met ruime ervaring in credit risk modelling. Je bent aanspreekpunt bij de klant en geeft sturing aan projecten, met als belangrijkste doel onze klanten extreem blij te maken. Je durft hierin out-of-the-box te denken en je talenten in te zetten. Je bent kartrekker/projectleider en stuurt (indien nodig) data...
Pipple Eindhoven, Nederland
sep 30, 2020
Student Employee
Over ons Pipple is een snelgroeiende data science consultant. We zijn in 2016 gestart en ondertussen werken we met meer dan 20 data scientisten. Door data op een creatieve manier toe te passen maken we onze klanten heel erg blij en de wereld en klein beetje mooier. We houden van afwisseling en zijn actief binnen een diversiteit aan domeinen bij zowel profit-als non-profit organisaties. Door een positieve en actieve kijk proberen we het onmogelijke mogelijk te maken. Daarom is Pippi Langkous is onze heldin: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.” De baan Als werkstudent bij Pipple ondersteun je de data scientist met hun projecten of werk je aan je eigen project. Wat je doet? Je lost complexe problemen op door nieuwe praktische oplossingen te ontwikkelen met behulp van wiskunde, statistiek, machine learning, kunstmatige intelligentie, aangepaste algoritmes en andere gave dingen. Naast dat je programmeert en veel samenwerkt in...