Ministerie van Defensie

Wie zijn wij?

Het Ministerie van Defensie van Nederland is een van de belangrijkste instellingen van het land en is verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en verdediging van de nationale belangen. Als econometrist bij het Ministerie van Defensie werk je aan belangrijke vraagstukken die van invloed zijn op de economische en strategische besluitvorming binnen de organisatie.

 

Wat bieden wij?

Het Ministerie van Defensie biedt een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je je vaardigheden en expertise kunt gebruiken om te werken aan innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines en achtergronden om tot effectieve oplossingen te komen die bijdragen aan de veiligheid van Nederland.

Als econometrist ben je onderdeel van een organisatie die trots is op haar missie om bij te dragen aan een veiliger en vreedzamer Nederland.

mei 24, 2023
Fulltime
Ministerie van Defensie Hybrid (Utrecht, Nederland)
Functie­omschrijving Vind je het leuk de business van Defensie te ondersteunen met managementinformatie en (financieel) advies? Vind je afwisseling en uitdagingen leuk waarbij geen dag hetzelfde is? Kom werken als business controller/data-analist voor de divisie facilitair, logistiek & beveiliging!   Functie-eisen Als business controller/data-analist stel je de commandanten mede in staat de beste beslissingen te kunnen nemen. Je draagt ideeën en informatie beargumenteerd en inzichtelijk over op anderen van verschillende niveau. Je achterhaalt oorzaken en legt verbanden tussen complexe vraagstukken, ook wanneer die buiten het eigen deskundigheidsgebied liggen. Je zoekt actief samenwerking met personen of groepen elders in de defensie-organisatie. Met data gedreven analyses maak je complexe vraagstukken inzichtelijk. Je duidt ontwikkelingen en jouw heldere inzichten stem je inhoudelijk af met collega’s. Je signaleert...
Finance