KPN

Als marktleider in Nederland zetten we alles op alles om iedereen in Nederland te verbinden met een duurzame toekomst. We werken met passie aan toekomstbestendige netwerken en diensten. We dragen bij aan digitalisering van de zorg, komen met slimme IoT oplossingen en zijn met trots de grootste dienstverlener in Nederland op het gebied van online veiligheid.  

Daarom zijn we bij KPN altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om vooruit te kunnen. En als je vooruit wil, dan moet je soms een nieuw avontuur aangaan en wegen bewandelen die je nog niet eerder bewandeld hebt. Bij ons kan dat. Wij helpen je om een nieuwe stap te maken, zodat jij ook verder kan. Vooruitgaat. En verder groeit.

Bij ons kan je op veel verschillende plekken aan de slag. Laat zien waar je goed in bent en kom samenwerken met gezellige collega’s én eersteklas vakmensen. Heb jij een hart voor technologie en innovatie? Denk je graag mee over nieuwe producten voor onze klanten? En wil je meewerken aan de digitale toekomst van Nederland? Dan is een baan bij KPN echt iets voor jou.

Young talent program

Jong, ambitieus en een passie voor technologie? Start dan jouw eigen carrière bij KPN. Naast je baan, volg je met ons traineeship een persoonlijk ontwikkelprogramma van 3 jaar bij de Baak. Je leert daarnaast verschillende afdelingen kennen, ontdek waar jouw talenten liggen en gaat met andere Young Talents aan de slag om jouw talenten ook in te zetten in het werkveld. Ongeacht jouw achtergrond vind je altijd een pad dat bij je past. We hebben verschillende tracks, waaronder IT, Data & Analytics, Finance en Commerce/Sales. Een team van toegewijde professionals begeleidt jou op je reis door onze organisatie en ondersteunt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Daarbij bepaal jij je eigen koers en je eigen succes. Good to know: iedere maand van het jaar kun je bij ons starten. 

Ben je nog niet toe aan een carrière bij ons, maar wil je wel graag een (korte) stage lopen? Kijk dan verder op de vacaturepagina van KPN en zoek op ‘stages’. Solliciteren kan het hele jaar door, zolang de vacatures openstaan.

mrt 24, 2023
Traineeship
KPN Remote
Hoe Onze Data-afdelingen proberen zoveel mogelijk data om te zetten in bruikbare informatie en hier relevante inzichten uit te krijgen. Want data is van onschatbare waarde. Wij krijgen hiermee nieuwe inzichten, zodat wij nog betere producten kunnen ontwikkelen en onze diensten weten te verbeteren. Waarom KPN is een data-driven organisatie. Je werkt met de nieuwste technieken, denk aan Artificial Intelligence of Machine learning. Je leert veel van de ervaren collega's en daarnaast de verantwoordelijkheid die je al krijgt als trainee. Je krijgt de ruimte om meerdere aspecten binnen het data domein te ontdekken en jouw persoonlijke ontwikkeling staat ook centraal. Je volgt hiervoor een speciaal traject. Naast alle werkinhoudelijke activiteiten staat er ook nog genoeg fun op het programma. Denk aan borrels, evenementen met de andere trainees of meld je aan bij jong KPN. Waar Binnen heel KPN is data te vinden. De data-afdelingen zitten voornamelijk in Amsterdam. Wel...
Data Science
mrt 15, 2023
Traineeship
KPN Remote
Hoe Wil jij een verschil maken met jouw IT kennis binnen KPN? Dan is dit de perfecte plek om dit te ontdekken. Ga op ontdekking en ervaar waar jouw kracht ligt door meerdere afdelingen te zien binnen KPN. Waarom Het traineeship is gericht op persoonlijke ontwikkeling. Daarom sta jij als persoon centraal en kijk je samen met je talentmanager naar passende opdrachten. Je werkt aan nieuwe en innovatieve projecten, waar je echt impact mee kan maken. Je leert veel van de ervaren collega's en daarnaast de verantwoordelijkheid die je al krijgt als trainee. Je krijgt de ruimte om meerdere aspecten binnen het IT domein te ontdekken. Je volgt hiervoor een speciaal traject. Naast alle werkinhoudelijke activiteiten staat er ook nog genoeg fun op het programma. Denk aan borrels, evenementen met de andere trainees of meld je aan bij jong KPN. Waar IT is iets dat door heel KPN zichtbaar is en op alle locaties wordt hiermee gewerkt. Wel werken wij bij KPN nog hybride, dus een...
Data Science