Gordian

Gordian Logistic Experts is dè specialist in spare parts management en service logisitiek. Dat doen we door consultancy, services, training en met de technologie van Lanza, onze software oplossing. Gordian heeft kantoren in Nederland en Zuid-Afrika.

Wij maken het verschil bij onze opdrachtgevers door daadwerkelijk de operationele kosten te verlagen, de beschikbaarheid van spare parts te verhogen en hun werkkapitaal te minimaliseren.

Werken bij Gordian betekent dat je betrokken bent bij uitdagende en interessante projecten in branches zoals transport, FMCG, productie, mining, olie & gas, maritiem, aerospace, defensie en farmacie in Nederland, Europa en internationaal. Dit doen we met een team van junior, medior en senior professionals. In deze opdrachten combineer je je wetenschappelijke kennis met opgedane ervaring uit eerdere projecten. Samen met de opdrachtgever en ons projectteam zoeken we naar en implementeren we duurzame ‘tailormade’ bedrijfsoplossingen.

Gordian is een bureau waar professionaliteit, authenticiteit en klantgerichtheid vanzelfsprekend zijn. Een informele organisatie waar teamspirit, een warme sfeer en respect hand in hand gaan met initiatief en persoonlijke ambitie.

Wil je meer weten over werken of een afstudeerstage bij Gordian? Neem dan contact met ons op: info@gordian.nl of bel 030-6866980.

 

apr 14, 2022
Fulltime
Gordian Maarssen, Nederland
Ben je afgestudeerd of gaat dat binnenkort gebeuren en ben je aan het rondkijken naar een mooie uitdaging? Of heb je al 1 à 2 jaar werkervaring en ben je toe aan uitdagende opdrachten? Wil je werken bij klanten als Defensie, KLM, RWG of NS en vele anderen? Wil je veel ruimte voor eigen ideeën en verantwoordelijkheid? En wil je aan de slag in een jong en hecht team met 25 collega’s waar regelmatig leuke uitjes worden georganiseerd?   Dan hebben wij die uitdagende job voor jou! Waar? Je start je carrière bij ons, Gordian Logistic Experts in Maarssen. Onze expertise en passie is de service logistiek en spare parts management in de wereld van onderhoud aan treinen, schepen, vliegtuigen, infrastructuur, e.d. Dat is dé bindende factor binnen Gordian. Voor meer informatie, kijk op onze website www.gordian.nl.   Wat ga jij doen? Als Junior Consultant werk je in teams om de service logistieke uitdagingen van onze klanten te tackelen. Het verhogen van de...