Het Datalab bestaat uit 16 data scientists, dataops engineers en AI specialisten. Op het gebied van analytics zorgen wij binnen Pon voor nieuwe inzichten, innovatie en groei. En dat voor alle bedrijven die onder Pon vallen. Zo zijn Porsche, Gazelle, Swapfiets en Caterpillar onze klanten.
Binnen het team rapporteer je aan een senior data scientist, en binnen projecten werk je altijd met verschillende collega’s samen. Het Datalab is een informeel en dynamisch team dat snel beweegt en van uitdaging houdt. Datalab en innovatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn een jong team vol technische kennis en enthousiasme en omdat we regelmatig in duo’s naar het buitenland reizen is de band onderling hecht. Naast de gezelligheid vinden we ontwikkeling ook belangrijk. We organiseren regelmatig Datalab-dagen waarbij we aanschuiven bij trainingen en cursussen, gevolgd door een borrel. Innovatie moet wel leuk blijven.

dec 14, 2021
Fulltime
Pon Datalab Nederland
Wat ga je doen? Als data scientist werk je aan uitdagende data science projecten, reis je de hele wereld over om trainingen te geven en heb je ruimte om te innoveren en te werken aan nieuwe oplossingen. Projecten voer je uit bij bedrijven die onder Pon vallen en die onder andere luxe auto’s, elektrische fietsen en veelzijdige graafmachines verkopen. Landen als Australië, Amerika en Singapore liggen aan je voeten. Ook dichter bij huis, in Europa, verspreid jij jouw kennis. Door jouw kennis over data en analytics help jij klanten slimmere beslissingen te nemen. Een bekend Duits fietsmerk heeft bijvoorbeeld de vraag waar zij in Nederland en België winkels moeten openen om hun omzet te maximaliseren. Jij pakt het project op samen met een senior data scientist en dankzij jouw hulp weet de klant precies waar een nieuwe winkel de meeste kans van slagen heeft. Als data scientist houd je je verder bezig met: ๏ Uitvoeren van data science projecten voor Pon...