Go places!

HEINEKEN is de meest internationale en één van ’s werelds toonaangevende bierbrouwers, met merken verkrijgbaar in meer dan 170 landen over de hele wereld. We zijn een trotse, onafhankelijke en internationale brouwer met een rijke geschiedenis en erfgoed, die consumenten overal ter wereld wil verrassen en inspireren. We hechten waarde aan passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en onze planeet.

Overal ter wereld kunnen consumenten van onze merken genieten. Naast het internationale meest waardevolle premiummerk Heineken, behoren tot ons portfolio meer dan 250 merken waaronder: Amstel, Brand, Desperados en Primus. Daarnaast is HEINEKEN ’s werelds grootste producent van cider, met merken als Jillz, Strongbow Gold en Apple Bandit.

HEINEKEN blijft innovatief op alle fronten. Zowel in producten en verpakkingen als in onze processen. Zo zijn we voortdurend bezig onze bedrijfs- en productieprocessen te optimaliseren. Of je nu werkt in één van onze brouwerijen waar het bol staat van de state of the art techniek of op kantoor: elke dag wordt je uitgedaagd om samen met je eigen collega’s en collega’s van andere vakgebieden tot slimme oplossingen te komen.

Door middel van ons “Brewing a Better Future” Programma creëren wij een reële en duurzame waarde voor al onze belanghebbenden. Dit doen we door onze campagnes ‘If you drive, never drink’ en ‘Dance more, drink slow’, zowel als voor het milieu. In Zoeterwoude brouwen wij bier met behulp van 50% aan windenergie als energie voorziening. Onze brouwerij in Wijlre draait volledig op zonne-energie. Ook hebben we in februari het Plastic Pact mede ondertekend met andere partijen, waarin wij ons committeren in 2025 20 % minder plastic te gebruiken, meer plastic opnieuw te gebruiken en al het nieuwe plastic 100 % recyclebaar te laten zijn. Zo hebben we nog veel meer initiatieven om onze toekomst te verbeteren. We willen onze positie als ’s werelds meest internationale bierbrouwer gebruiken om bij te dragen aan positieve veranderingen en het creëren van een leefbaardere wereld.

 Wat bieden we jou?

HEINEKEN Nederland biedt unieke Traineeships en startersposities aan om jong talent klaar te stomen voor de toekomst. Wij geloven dat de jonge en ondernemende pioniers van vandaag verantwoordelijk zijn voor ons wereldwijde succes in de toekomst.

Ben jij op zoek naar een werkgever die zoveel meer kan bieden dan enkel een baan? Een organisatie die jou uitdaagt het beste uit jezelf te halen en de wereld te ontdekken?

HEINEKEN Management Traineeship

Het Management Traineeship is een unieke ervaring. Het is ontworpen voor de leiders van de toekomst. In dit programma wordt je uitgedaagd en blootgesteld aan de grootste uitdagingen en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Jouw inbreng als Management Trainee is essentieel om HEINEKEN als bedrijf scherp te houden. Jij brengt vernieuwing en zorgt ervoor dat wij als wereldmerk voorloper blijven in de markt.

Om te groeien, zowel als persoon en als professional, ga je 1 van jouw 3 opdrachten van een half jaar in het buitenland doen. Waar je naartoe gaat, weten we nu nog niet. Maar dat het een avontuur wordt dat jou zal verrijken, staat vast. Welk land ligt op jou te wachten?

De vakgebieden binnen het Management Traineeship zijn:

  • Commercie

Voor als je een passie hebt voor Marketing of Sales. Voor als jij groots denken combineert met de wil om echte resultaten te boeken.

  • Supply Chain

Voor als jij al je hele leven een onbedwingbare passie hebt voor techniek. Voor als je deze passie ook kunt overbrengen op anderen en samen meer kan bereiken.

  • IT, Digital & Innovation

Voor als je gefascineerd bent door innovatie en alle veranderingen die het IT vakgebied doorgaat. Voor als je van vernieuwing houdt en anderen hier graag in mee wilt nemen.

  • Finance

Voor als je een totaal overzicht wilt hebben over onze gehele organisatie. Voor als je onze ambitieuze plannen graag wilt onderbouwen en deze inzichtelijk, vergelijkbaar en begrijpelijk wilt maken.

Bij HEINEKEN wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen die hun werk beter beheersen en veilig werken, efficiënter en met meer plezier hun werk verrichten. Daarom krijg je als startende Management Trainee bij HEINEKEN veel training, zowel op persoonlijke ontwikkeling als functie inhoudelijk. Ook leer je ontzettend veel door de uitdagende projecten tijdens je Traineeship en ontwikkel je je daarnaast door intensieve begeleiding.

Interesse?

Leuk! Wij bieden kansen voor studenten met allerlei verschillende (studie)achtergronden. Heb je vragen over werken bij HEINEKEN of over het Management Traineeship? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter Willemijn Cortenraad. Zij is te bereiken via willemijn.cortenraad@heineken.com of via 0612520059.

Heineken Zoeterwoude, Amsterdam, Bunnik
sep 27, 2019
Traineeship
Heb jij een passie voor Marketing of Sales en wil je doorgroeien naar een sleutelpositie binnen HEINEKEN? Dan is het Commercieel Management Traineeship iets voor jou! Solliciteren voor het Commercieel Management Traineeship Dit is mogelijk via de apply button Jouw functie als Commercieel Management Trainee  Jouw inbreng als Commercieel Management Trainee is essentieel om HEINEKEN Nederland als bedrijf scherp te houden. Jij brengt vernieuwing en zorgt ervoor dat wij als wereldmerk voorloper blijven in de markt.  Als aankomend top marketeer of sales professional: Weet je wat de consument beweegt en waar de behoeften van de markt liggen; Leer je ons merk competitief te positioneren aan de hand van scherpe analyses; Ga je aan de slag met het analyseren en interpreteren van onze marktdata; Ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen van campagnes of introduceren van nieuwe producten; Weet je hoe je jouw scherpe analyses concreet kan...
Heineken Zoeterwoude, Den Bosch, Bunnik
sep 27, 2019
Traineeship
Heb jij al je hele leven een onbedwingbare passie voor techniek, vind je mensen interessant en zie jij in dat je samen het meeste kunt bereiken? Dan is het Supply Chain Management Traineeship iets voor jou! Solliciteren voor het Supply Chain Management Traineeship Dit is mogelijk via de apply button Jouw functie als Supply Chain Management Trainee  Jouw inbreng als Supply Chain Management Trainee is essentieel om HEINEKEN Nederland als bedrijf scherp te houden. Jij brengt vernieuwing en zorgt ervoor dat wij als wereldmerk voorloper blijven in de markt.  Als aanstormend Supply Chain professional: Heb je een voorliefde voor techniek en Supply Chain; Houd je ervan om uitgedaagd te worden en complexe vraagstukken te beantwoorden; Is samenwerking één van jouw drijfveren en kan je goed luisteren; Ben je sensitief en een ster in het meekrijgen van mensen om je heen op alle niveaus. Jouw werkveld als Supply Chain...
Heineken Zoeterwoude, Leiden, Bunnik
sep 27, 2019
Traineeship
Heb jij een passie voor Finance en heb je een goed beoordelingsvermogen? Kun je complexe financiële materie makkelijk uitleggen? Dan is het Financieel Management Traineeship iets voor jou! Solliciteren voor het Financieel Management Traineeship Dit is mogelijk via de apply button Jouw functie als Financieel Management Trainee  Jouw inbreng als Financieel Management Trainee is essentieel om als HEINEKEN Nederland de juiste beslissingen te kunnen nemen. Jouw continue focus op verbetering helpt ons om als wereldmerk voorloper te blijven in de markt.  Als aankomend financieel professional:  Maak je scherpe (financiële) analyses van business behoeften; Ben je in staat om met jouw beoordelingsvermogen de juiste aanbevelingen te maken; Kun je aanbevelingen ook omzetten in acties; Heb je een brede interesse in alle disciplines binnen onze organisatie en wil je processen van begin tot eind begrijpen; Vind je luisteren naar...